idei-de-amenajare-unei-garsoniere-cu-un-buget-de-numai-1000-lei

Idei de amenajare a unei garsoniere cu un buget de numai 1000 lei

 

Poate te-ai mutat în chirie într-o garsonieră nemobilată sau poate tocmai ai achiziționat una. Indiferent de situație, este foarte posibil ca bugetul de amenajare, mobilare și decorare să nu fie foarte îngăduitor cu tine. Până reușești să strângi banii de care ai nevoie pentru a îți cumpăra mobilierul și accesoriile mult dorite, noi îți venim în ajutor cu o soluție accesibilă ce te poate menține în micuțul buget alocat. Care este aceasta, află din cele ce urmează.

 

Sugestia noastră este să intri pe OLX, la secțiunea casă și grădină și să cauți produsele de care ai cea mai mare nevoie. Noi ne-am axat mai mult pe sugestii de mobilier pentru camera de zi/dormit, însă dacă ai nevoie de piese pentru bucătărie sau baie, vei găsi cu siguranță și soluții pentru aceste spații.Nu uita, anunțurile sunt reale, iar prețurile vor fi de fiecare dată sub ceea ce găsești în magazine. Unele dintre piesele de mobilier pot fi chiar noi, iar pentru anumite produse poți beneficia și de livrare cu verificare.
 

Canapea sau pat?

 
Răspunsul la această întrebare ar trebui să se bazeze pe cât de mult spațiu ai disponibil, dar și pe cât de confortabil vrei să dormi. Sunt zeci de modele de canapele extensibile disponibile pe OLX, iar pretul lor crește în funcție de cât de uzate sunt. Această canapea roșie este 230 de lei, iar acest model cu 300 de lei îți oferă și șansa de a schimba husa cu o culoare pe placul tău.
 

Canapea extensibilă – 480 lei – se poate cumpăra de aici 
Dacă înclini spre un pat, acest model cu 400 de lei îți oferă și spații de depozitare.
 

Pat matrimonial – 400 lei – se poate cumpăra de aici 

Mic mobilier și accesorii

 
Prietenii își vor dori cu siguranță să bea o cafea cu tine în noua locuință, deci vei avea nevoie de o măsuță pentru a o servi. Această măsuță de cafea simplă de la IKEA costă doar 30 de lei. Dacă îți dorești ceva mai tineresc, această măsuță cu sticlă securizată și schelet metalic este 160 de lei.
 

Măsuță de cafea – 40 lei – se poate cumpăra de aici 

Dacă nu urci televizorul pe un suport în perete, vei avea nevoie și de mobilier pentru TV. Acest suport din sticlă și metal costă 300 de lei, ori poți încerca acest set de corpuri de mobilier pentru living cu 500 de lei.
 

Set de corpuri de mobilier pentru living – 500 lei – se poate cumpăra de aici 

Un birou va fi mai mult decât bine venit dacă îți petreci mult timp la calculator sau lucrezi de acasă. Acest birou alb costă 200 lei, iar acest scaun de birou este numai 100 de lei.
 

Birou cu blat de lemn și picioare din metal – 200 lei – se poate cumpăra de aici

Acest fotoliu pouf în formă de gogoașă costă 45 de lei și va înveseli atmosfera din cameră, iar un astfel de tablou va aduce culoare la interior pentru doar 30 de lei.

 

Fotoliu pouf în formă de gogoașă – 45 lei – se poate cumpăra de aici 
Tablou – 30 lei – se poate cumpăra de aici 

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful