bugetul-restrans-scos-iveala-talent-jessica-amenajare-shabby-chic

Bugetul restrâns a scos la iveală talentul Jessicăi pentru amenajările shabby chic

 

Dacă nu începea proiectul de amenajare pentru această casă, Jessica Finke nu și-ar fi descoperit niciodată slăbiciunea și iubirea pentru dantelă, cusături și recondiționări de mobilier.

 

 

 Crescută în Germania, ea și-a petrecut vacanțele în Danemarca, unde a învățat să iubească albul imaculat și decorul scandinav. Când soțul ei Denis i-a propus să se mute în Bavaria, Jessica și-a dorit ca interiorul în care ei și familia lor vor locui să fie în totalitate alb. Viitorul îi pregătea însă o surpriză, care este aceasta și cum a influențat ea amenajarea, aflați din cele ce urmează.

 

 

Când au văzut această casă cu aer romantic, înconjurată de copaci bătrâni, cei doi proprietari nu au stat pe gânduri și au cumpărat-o pe loc. Însă bugetul pentru reamenajare s-a terminat rapid, Denis încă își termina studiile la universitate, iar Max, primul lor copil a venit pe neașteptate. S-au împrumutat de banii necesari pentru a finisa interiorul, iar pentru mobilier, accesorii și detalii în amenajare, talentul Jessicăi s-a făcut rapid resimțit.

 

 

De la bunica ei a învățat să coasă, mama ei a învățat-o totul despre materiale și textile, iar toate aceste detalii pe care le credea pierdute, au fost rapid regăsite și folosite în amenajarea interiorului. Nu a avut niciodată intenția ca decorul să fie unu shabby chic, însă acum, la final, este foarte încântată de rezultat. Aflați mai multe despre acest stil de amenajare din acest articol despre stilul shabby chic.

 

 

Pentru că erau mai ieftine achiziționate în cantități mari, Jessica a cumpărat tone de textile precum pânză de in, bumbac și linou, toate, desigur, albe. Acum, ele sunt în casă transformate în cuverturi, huse pentru canapele și fotolii, fețe de pernă, așternuturi, fețe de masă, chiar și haine pentru copii.

 

 

Cu timpul și-a dat seama că la târgurile de vechituri, pe internet sau în magazinele second-hand poate găsi piese de mobilier ieftine ce pot fi recondiționate. Încet, încet a ales piesele de care a avut nevoie și fie le-a reparat și vopsit în alb, fie le-a îmbrăcat în textile și huse noi, albe, readucându-le la viață și decorând interiorul.

 

 

Chiar și corpurile de iluminat au primit o patină nouă în mâna Jessicăi, fie că este vorba de un vopsit în alb ori de un nou abajur textil, toate au trecut prin mâna ei. Cum să le alegi și unde să le așezi, poți citi în acest articol despre corpurile de iluminat.

 

 

Pentru detaliile și accesoriile finale, proprietara s-a apucat de tricotat și croșetat. Dantelele, păturile, șervetele și cuverturile ieșite de mâna ei au încheiat amenajarea și au stârnit admirația prietenilor ce i-au sugerat să transforme tot acest talent într-o afacere.

 

 

Acum Jessica creează textile minunate cu aceeași atenție la detaliu pentru propriul magazin online, iar succesul îi permite să petreacă zile lungi alături de cei doi copii ai ei.

 

Foto: Christine Bauer/ living4media Via: Weranda Country

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful