inspiratie-si-idei-practice-pentru-o-amenajare-multicolora-in-baie

Inspirație și idei practice pentru o amenajare multicoloră în baie

 

De cele mai multe ori amenajarea unui interior de vis presupune o planificare îndelungată, în care investești timp și energie, gândindu-te la armonia perfectă dintre accesorii, mobilier și stilul amenajării. La finalul unei astfel de sesiuni s-ar putea să te simți epuizat(ă), iar atenția ta va tinde să se concentreze mai mult pe camerele în care petreci cel mai mult timp.

 

Via: Chaios
Te rugăm ?, nu trata cu superficialitate baia! Imaginează-ți, cum ar fi ca livingul, bucătăria și dormitorul tău să aibă un decor aparte, iar în baie să te lovești de fiecare dată de un interior tern și lipsit de personalitate. Nu îți strică asta plăcerea noii amenajări?

Cum aduci culoare în baie?

Primul pas pe care ar trebuie să-l faci în planificarea unei băi pline de viață și culoare este să te gândești, cu multă atenție, la modul în care combini texturile și nuanțele finisajelor de pe pereți și podea, apoi la tipul de obiecte sanitare și piese de mobilier de care ai nevoie. Ele, la rândul lor, trebuie să fie în armonie cu stilul de amenajare pe care l-ai ales pentru baia ta.

 

Dacă ai crezut că aceasta este partea cea mai dificilă din amenajare, te-ai pripit. Cel mai complicat lucru abia acum începe. De ce? Pentru că necesită multă creativitate și spirit ludic. Accesorizarea unei încăperi este esențială, ea face diferența dintre o amenajare reușită și una neinspirată. Combinarea greșită a accesoriilor de baie cu estetica decorului poate distruge tot ce ai planificat până în acel moment.

 

Dacă ai o baie micuță și nu vrei să o încarci cu tonuri tari de culoare, poți alege nuanțe neutre pentru gresie, faianță și mobilier. Înveselește apoi interiorul cu ajutorul unui set de accesorii pentru baie colorat. La rândul lor, suporturile de prosoape, suportul de hârtie igienică și cuierul pentru halat pot deveni puncte de atracție ale băii dacă le alegi cu un design inedit și într-o nuanță în contrast cu faianța.

 

Suport de prosop Metaform. Setul complet, disponibil pe mai multe culori, se poate achiziționa de aici →
Dacă ești o persoană excentrică și îți dorești o explozie de culoarea în baie alege să ieși din tiparul unei cabine de duș banale și optează pentru un panel de duș viu colorat.

 

Coloana de duș Metaform poate fi o alternativă pentru panelul de duș.

Nu uita de cei mici

Îți va fi mult mai ușor să îi înveți pe cei mici să aprecieze igiena personală folosindu-te de accesorii pentru baie pentru copii. Micuții vor fi mult mai receptivi atunci când vine vorba de spălat pe mâini sau de spălatul dinților, iar baia ta va fi mult mai veselă.

 

Set accesorii de baie pentru copii Frog, poate fi achiziționat de aici →

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful