8-radiatoare-pentru-o-baie-moderna

8 radiatoare pentru o baie modernă

8 radiatoare pentru o baie modernă
Radiator portprosop, poate fi achiziționat de aici →
Dacă te-ai săturat de modelele obișnuite de calorifere pentru baie și îți dorești ceva cu personalitate, care să se potrivească perfect cu amenajarea modernă, scandinavă sau industrială a băii tale, ți-am găsit noi opt modele de radiatoare pentru baie care pot aduce o pată de inedit decorului.

Ne-am obișnuit ca radiatorul din baie să fie și suportul ce usucă prosoapele după duș, însă de ce să alegi banala scăriță când un simplu radiator portprosop precum cel de mai sus îți va încălzi baia, usca prosopul și nici nu va ocupa prea mult spațiu?

 

Radiator Ridea Othello Mono Slim – Se poate cumpăra de aici →
Dacă îți place ca baia să fie bine încălzită sau ai una spațioasă, un radiator vertical, ceva mai mare decât cel portprosop (precum cele de sus sau jos) sunt perfecte nu doar ca și funcționalitate, dar și ca design. Liniile drepte, gama largă de culori în care sunt disponibile și stilul modern vor aduce un plus de personalitate amenajării.

 

Radiator Ridea Essenza – Se poate cumpăra de aici →
Dacă totuși vrei un radiator scăriță în baie, cel de mai jos are un design diferit de cele cu care suntem obișnuiți și va arăta mult mai bine într-o baie modernă sau minimalistă.

 

Radiator Ridea Extro E – Se poate cumpăra de aici →

 

Radiator Ridea Piano Move  – Se poate achiziționa de aici →
Poți obține un decor dinamic cu ajutorul unui dintre modelele de calorifere de baie de mai jos. Liniile drepte, fie ele verticale sau orizontale, creează un joc de volume interesant în încăpere.

 

Ridea Othello Twin Slim – Se poate cumpără de aici →

 

Radiator Ridea Othello Plate – Se poate cumpăra de aici →
Când alegi un radiator pentru baie trebuie să fii sigur că numărul de elemente și înălțimea sunt suficiente pentru a încălzi spațiul, iar dimensiunea să nu încarce prea mult peretele pe care va fi așezat caloriferul.

 

Radiator Ridea Piano Move  – Se poate achiziționa de aici →

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful