Vrei o baie albă ca zăpada? Află unde găsești baterii albe și cum eviți un decor rece și steril

Vrei o baie albă ca zăpada? Află unde găsești baterii albe și cum să eviți un decor rece și steril

Vrei o baie albă ca zăpada? Află unde găsești baterii albe și cum eviți un decor rece și steril
Foto: IKEA
Elegante, curate și răcoritoare, băile monocromatice amenajate în totalitate în alb sunt alegerea perfectă pentru spațiile mici, înghesuite, dar și pentru cei ce iubesc curățenia. Dacă vă bate gândul să alegeți o amenajare albă ca zăpada pentru propria baie, trebuie să știți că există baterii sanitare albe, dar și că aveți nevoie de textură și motive pentru a nu crea un spațiu prea rece și steril.

 

Baterii sanitare albe pentru baie

 

Pentru a pune în valoare cât mai mult frumusețea și puritatea albului, una dintre idei ar fi să evitați bateriile sanitare cromate, argintii, aurii sau în orice altă nuanță metalică. Seturi complete de baterii pentru baie albe găsiți aici. Dacă doriți să le achiziționați individual, aici le găsiți pentru lavoar, cadă sau duș.

 

Seturi de baterii sanitare albe găsiți aici →

 

Pe lângă baterii și în funcție de tipul de duș pe care îl doriți, puteți alege și un panel cu hidromasaj alb, ori o coloană de duș de culoare albă.

 

Textură și motive

 

Încercați să evitați să vă folosiți de același model de gresie și faianță. Puteți alege o faianță albă simplă pentru pereți, iar pentru podea, gresia poate avea aspect de marmură, inserții sau motive în diferite nuanțe de alb.

 

O oglindă generoasă în baie va aduce profunzime amenajării, iar prosoapele, covorașul și perdeaua de la duș (dacă este cazul) încălzesc amenajarea și aduc textură decorului. 

Foto: House Beautiful

 

O altă modalitate de a aduce textură și formă în amenajarea unei băi albe sunt accesoriile. Aceste seturi de accesorii albe pentru baie au motive în relief și tonalități calde de alb și sunt perfecte pentru a crea dinamism în decor.

 

Ce alte nuanțe de culoare sunt permise?

 

Desigur, va fi aproape imposibil ca totul să fie alb, însă dacă aduceți alte culori încercați ca tonurile lor să fie cât mai subtile și cât mai deschise posibil. Crem, bej, galben, roz, sunt câteva dintre accentele ce se pot adăuga unei băi monocromatice în alb. De asemenea, lemnul are puterea de a încălzi decorul, însă nu ar trebui să existe mai mult de una sau două piese din lemn.

 

Foto: Karol Cieplinski Via: Adorable Home 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful