pereti-in-culoare-migdalei-si-un-decor-rustic-accente-vesele-ampurada

Pereți în culoarea migdalei și un decor rustic cu accente vesele în Ampurdà

Pereți în culoare migdalei și un decor rustic cu accente vesele în Ampurdà

 

Când a împlinit 41 de ani, Neus și-a dorit să schimbe ceva la stilul ei de viață. A intrat pe internet și a căutat o casă care să o inspire, să îi ofere un proiect de amenajare și care să fie folosită de întreaga familie ca loc de relaxare în weekend-uri sau în vacanță.

 

A găsit acest hambar de închiriat și așa a început povestea ei de dragoste cu o casă de vacanță pe care a transformat-o într-un cămin rustic, călduros și primitor, unde Neus și familia ei sunt înconjurați de prieteni, rude și multă voie bună. Cum a reușit să transforme fostul hambar într-o casă minunată, aflăm din cele ce urmează.

 

 

Grinzile și pereții din dormitorul matrimonial au fost vopsite în alb, iar tăblia de la pat a fost realizată din două uși vechi recondiționate, cu o patină rustică ce se potrivește perfect cu ușile de la intrare și de la dulap, și ele cu o patină asemănătoare.

 

Dacă vă doriți și voi să reamenajați dormitorul, acest mobilier complet pentru dormitor vă poate veni în ajutor.

 

 

În camera fetiței, accentele de verde, albastru, roșu și roz, ce se regăsesc în întreaga amenajare sunt prezente într-o tonalitate ceva mai puternică, special aleasă pentru a înveseli decorul. De asemenea, peretele din spatele patului este și el vopsit în culoarea migdalei, folosită peste tot în casă, în afară de dormitorul matrimonial.

 

 

Biroul, scaunul și corpul de depozitare au fost toate trei cumpărate dintr-un magazin de antichități pentru a completa decorul rustic din amenajare. Aceste birouri sunt potrivite pentru cei ce caută să amenajeze un spațiu de muncă modern sau contemporan.

 

 

În camera de zi, șemineul a fost recondiționat cu vopsea de cretă realizată manual chiar de proprietară. „Am pictat pereții și șemineul cu o vopsea pe bază de cretă, într-un ton de migdale. Îmi place faptul că nuanța este foarte discretă, și pe măsură ce ziua progresează, își schimbă tonalitatea.” povestește încântată proprietara.

 

 

Fiecare piesă de mobilier a fost aleasă special pentru a completa decorul rustic-contemporan, iar detaliile colorate, precum pernele decorative și abajurul lămpilor sunt elementele ce înveselesc și aduc relaxare în amenajare.

 

 

 

În sufragerie, zona de luat masa comunică cu grădina, iar verdele de afară intră într-un contrast cromatic interesant cu albastrul feței de masă și al dulapului recondiționat.

 

 

Mobilierul din bucătărie este din lemn de pin. Grinzile au fost recondiționate și lăsate în tonul natural de culoare al lemnului, iar cuptorul rustic și gresia din teracotă încălzesc decorul.

 

 

 

Foto: El Mueble 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful