birou-pe-balcon-si-accente-geometrice-proiect-amenajare-apartament-moscova

Birou pe balcon și accente geometrice într-un proiect de amenajare pentru un apartament din Moscova

Birou pe balcon și accente geometrice într-un proiect de amenajare pentru un apartament din Moscova
Designerii de interior Oksana Muratova și Margarita Repina au realizat acest proiect de amenajare pentru un apartament de 84 m² din Moscova la rugămintea actualilor proprietari, un cuplu tânăr ce așteaptă un copil. Cum au reușit designerii să creeze un interior modern, confortabil și cu influențe scandinave care să le asigure proprietarilor un trai lipsit de griji, descoperim în cele ce urmează.

Livingul este spațiul central al căminului. În dreapta canapelei sunt două uși, una duce în camera copilului, cea de-a doua în dormitorul matrimonial. Surpinzătoare este modalitatea în care ușile au fost integrate, la milimetru, în perete. Lipsa tocului și aceeași nuanță de gri fac ușile de interior să pară una cu peretele. O soluție inteligentă de a crea unitate și continuitate la interior.
Proprietarii și-au dorit mult ca la interior să existe paneluri de lemn. Designerii le-au sugerat că cel mai bun loc pentru acestea ar fi în spatele televizorului. Au ales împreună unele în formă de diamant, iar designerii au creat o nișă în perete specială pentru ele.

 

 

O altă abordare inteligentă a fost amenajarea unui birou în balconul din living. Astfel, nu doar că livingul pare mult mai mare, dar și permite familiei să fie împreună, chiar dacă unul dintre soți muncește. Panoul de lemn de aici are puncte perforate ce permit aranjarea spațiilor de depozitare după bunul plac al proprietarilor.

 

 

Proprietarii iubesc să gătească și să primească prieteni la cină. În dreptul ferestrei, o bancă de lemn permite invitațiilor să servească preparatele proprietarilor. Forma ei continuă, fluidă aduce un aer modern amenajării, dar și permite amplasarea florilor de interior.

 

La fel ca și în living, motivele geometrice se regăsesc atât în faianță, cât și în plăcile de gresie în formă de romb. Dacă sunteți în căutarea unor astfel de plăci ceramice, aceste modele de gresie pentru bucătărie vă pot veni în ajutor.

 

 

Pe lângă bancheta din lemn, locurile la masă sunt suplimentate de scaunele tapițate, cu model geometric și picioare din lemn, iar corpul de iluminat în formă de bol poate fi ajustat pe înălțime.

 

 

 

Pereții și podeaua din baie sunt finisați cu plăci de granit și plăci cu modele geometrice în tonuri de gri. Dacă nu vă place ideea unei perdele de duș, așa cum este amenajată această baie, puteți alege oricând acest paravan cada.

 

 

 

 

Dormitorul matrimonial preia schema de culori reci, în tonuri de gri, albastru, verde, din întreg interiorul, iar ușile de tip oblon de la dulap aduc un ușor farmec rustic încăperii.

 

 

 

Dormitorul are și el propriul balcon, amenajat ca și un mini-living pentru viitorii părinți. Chiar și aici, plăcile ceramice cu motive geometrice și panourile de lemn sunt prezente.

 

 

 

 

Camera copilului a fost amenajată cu viitorul bebeluș în gând. Pentru mamă există o canapea extensibilă ce poate fi folosită în nopțile în care copilul are nevoie de ea. La fereastră există o zonă cu mici banchete ce funcționează și ca loc de relaxare, dar și ca spațiu de depozitare. Atunci când copilul va crește, aceste module pot fi înlăturate și în locul lor poate fi amenajat un birou.

 

 

 

Foto: inmyroom

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful