tu-ce-ai-face-daca-ai-avea-un-buget-de-500-lei-decor-dormitor

Tu ce ai face dacă ai avea un buget de 500 lei pentru a-ți decora dormitorul?

 

Ai puși deoparte 500 de lei. Nu vrei să îi ții pentru o vacanță la mare, nici pentru un laptop nou. Vrei să îi folosești pentru a decora dormitorul, camera pe care ai neglijat-o cel mai mult timp și care are mare nevoie de câteva îmbunătățiri estetice.  Totuși, bugetul este destul de restrâns, iar dorințele tale îl depășesc cu mult. Ce faci?

 

Nu știu despre tine, dar eu dacă aș avea acest buget și un dormitor de amenajat, aș intra pe OLX. Aici găsești anunțuri reale, de la oameni cu aceleași nevoi ca ale mele și ale tale. Marele avantaj este că produsele disponibile pe platformă sunt mai ieftine decât cele din magazin. Poți alege livrare cu verificare, în anumite cazuri, iar dacă produsul nu este pe placul tău, îl poți returna.

 

 

Nu te neliniști dacă nu găsești ceea ce cauți din prima zi. Platforma se actualizează permanent, așa că, dacă știi exact ce îți dorești, alături de un pic de răbdare, vei găsi produsul căutat într-o perioadă scurtă de timp.

 

 

Piese mari de mobilier

 

Cu acest pat dublu de 100 de lei, împreună cu această noptieră de 35 lei și cu acest dulap de numai 50 de lei, ai rezolvat piesele mari de mobilier din dormitor.  Lenjeriile de pat încep de la 25 de lei, o poți alege pe cea care îți place cel mai mult de aici →, iar prețul saltelelor începe de la 50 de lei, le găsești pe toate aici →

 

Pat dublu, 190 x 160, din pal, fără saltea, se poate cumpăra de aici → 

 

Accesorii și mici piese de decor

 

Mai avem aproximativ 200 de lei din buget. Vom avea nevoie de lumină în dormitor, deci această lustră de la IKEA, cu doar 20 de lei, poate aduce o atingere modernă în amenajare. Pentru noptieră una dintre aceste veioze colorate, cu 13 lei, este perfectă pentru citit. Alte corpuri de iluminat, în diverse stiluri, forme și culori găsești aici →

 

Lustră IKEA, se poate cumpăra de aici →

 

Nu uita de pereți, e păcat să îi lași golași. Pe OLX găsești sute de modele de tablouri ce pleacă de la 10 lei bucata. Alege modele care îți plac de aici →

 

Finisaje

 

Cu 16,5 lei poți lua această găleată de vopsea lavabilă albă, suficientă pentru 8-10 mp, iar cu 25 de lei, aceste accesorii pentru văruit. Până în acest punct ai cheltuit undeva la 360-390 de lei. Deci mai ai aproximativ 100 de lei. Această vopsea pentru lemn, cu 70 de lei te poate ajuta să dai un aspect nou ușii de la intrarea în dormitor și ramelor de la geam, dacă sunt din lemn, desigur.

 

Câștigă un voucher Sephora de 500 de lei

 

În plus, OLX pune la bătaie un voucher Sephora în valoare de 500 de lei în fiecare săptămână. Pentru a îl câștiga, intră pe Tu, ce ai face?, alege una dintre situații, apoi trimite răspunsul tău și în funcție de numărul de aprecieri, poți intra în posesia voucherului pentru cumpărături. Extragerile sunt în fiecare vineri. Mult succes!

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful