Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
farmec-traditional-si-mult-lemn-intr-o-cabana-din-polonia

Farmec tradițional și mult lemn într-o cabană din Polonia

Ce poate fi mai frumos decât o casă de vacanță la munte și una la mare. Păcat că puțini dintre noi își pot permite o astfel de aroganță. Cu toate acestea, dacă aveți în plan construcția unei cabane, ori doriți să vă inspirați pentru un viitor mai frumos, această vilă din Polonia este perfectă. De ce? Haideți să descoperim mai jos.

Villa Gorsky este o cabană ascunsă la poalele munților Tatra din Polonia și găzduiește turiști pe tot timpul anului. Puteți să vă cazați și voi acolo, mai multe detalii despre rezervare găsiți pe site-ul lor, aici.
Nouă ne-a atras atenția pentru că arhitectura casei sărbătorește stilul tradițional polonez, destul de asemănător cu cel românesc. Rustică cu ușoare influențe romantice, spații largi, confortabile, cabana pune în valoare frumusețea de neegalat a materialelor naturale, în special a lemnului.

 

Oaspeții se pot bucura de atmosfera caldă și intimă în fiecare colț al casei – în livingul spațios, cu șemineu mare, în sala de mese fermecătoare, cu o masă mare și bănci din lemn, precum și în fiecare dintre cele șase confortabile dormitoare.

 

Deși este încălzită printr-o centrală proprie, căldura șemineului ește îmbietoare și te trage la relaxare, poate chiar un somn scurt de după-amiază. În cazul în care vă folosiți de o centrală pentru încălzirea unui astfel de spațiu, aceste piese pentru centrale termice vă pot veni în ajutor în cazul unei defecțiuni, iar acest stabilizator de tensiune pentru centrala termică este recomandat dacă vă confruntați cu fluctuații sau căderi de tensiune.

 

Bucătăria este complet dotată cu echipamente moderne, băile luxoase, cu cadă în stil romantic, iar sauna asigură confortul modern de care are oricine nevoie, însă totul într-un decor rustic și tradițional.

 

 

Fiecare bucată de lemn din această casă este lucrată cu grijă pentru a se potrivi perfect cu decorul, iar motivele tradiționale sculptate pe grinzi ori pe pereți aduc un farmec aparte interiorului.

 

Stilul rustic de amenajare și detaliile rurale din decor sunt totuși susținute de facilitățile moderne precum TV prin satelit, internet, WiFi, ce pot fi utilizate pe întreaga proprietate.

 

 

De oriunde ai privi, panorama munților Tatra devine parte a decorului rustic ce te înconjoară, iar lemnul, folosit din plin chiar și pentru amenajarea băii, te transportă în alte vremuri și timpuri, când ritmul vieții avea un pas molcom, iar clipele alături de cei dragi erau cele mai importante momente ale zilei.

 

 

 

Foto: Villa Gorsky Via: Adorable Home 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful