Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
o-adiere-romantica-intr-o-frumoasa-amenajare-casa-andaluzia

O adiere romantică într-o frumoasă amenajare a unei case din Andaluzia

Cu muntele în spate și marea în față, această casă din Andaluzia, Spania este înconjurată de măslini, pini și chiparoși. Natura sălbatică ce o împrejmuiește este în contrast cu interiorul clasic, confortabil, armonios și ușor romantic. Ce idei și soluții de amenajare putem prelua din acest interior rafinat, haideți să descoperim în cele ce urmează.

Șemineul și balconul dau dormitorului un aer cald, romantic și natural. Patul și banca de la picioarele lui sunt din fier forjat, negru, acoperite cu lemn de cireș.
Un sanctuar al bunăstării și relaxării, baia continuă decorul în tonurile naturale de culoare ale interiorului. Trebuie să fie minunat să îți petreci o oră de relaxare în baie, cu un hidromasaj, înconjurată de acest decor romantic. Pentru clipe de relaxare în propria baie puteți alege această cadă cu hidromasaj.
Intrarea la duș în stil marocan, bateriile sanitare și radiatorul în stil retro, dar și blaturile din marmură aduc o noblețe aparte acestei băi. Pentru amenajarea propriului duș, vă puteți folosi de una dintre aceste cădiție de duș.

 

 

Ca și dormitorul de mai sus, și acesta are propriul șemineu, alături de care a fost așezat un fotoliu în stil Ludovic al XVI-lea ale cărui forme rotunjite completează atmosfera clasică și romantică din amenajare.

 

Plăcile din teracotă, scările cu balustradă din fier forjat lucrat manual și fotoliul de stil Ludovic al XVI-lea sunt o nouă dovadă a armoniei dintre stilul clasic, rustic și romantic.

 

În living găsim o amenajare în alb, cu două canapele orientate spre fiecare parte a șemineului și două ieșiri gemene spre grădină. Podelele din teracotă realizate manual, precum și barele de perdea din fier forjat, deși au un caracter rustic, se îmbină armonios cu atmosfera clasică a întregii camere.

 

 

Bibliotecile în L integrate în perete sunt o soluție foarte practică de integrare a bibliotecilor în nișe.  Aici, ele reușesc să echilibreze camera, fiind dispuse precum canapelele, în jurul șemineului.

 

Living-ul se continuă spre o sufragerie cu o zonă de luat masa decorată în aceleași tonuri naturale de culoare, înveselite de mici accente de violet și verde. Grinzile de lemn prezente în întregul interior contribuie din plin la atmosfera caldă.

 

Singura pată de culoare și motive ce se despart de tonurile naturale din interior sunt plăcile ceramice, verzi, în zig-zag din bucătărie.

 

 

 

 

Foto: El Mueble 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful