Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Decor scandinav într-o casă la țară din Irlanda

Decor scandinav într-o casă la țară din Irlanda

Decor scandinav într-o casă la țară din Irlanda
Astăzi mergem într-un tur virtual ale unei vechi case de țară din Irlanda ce a fost reamenajată și redecorată de actuala proprietară, Emma Lynch, director creativ la magazinul de home&deco, Lamb. Ce schimbări a adus și ce sfaturi putem prelua din casa ei, descoperiți în cele ce urmează.

Fiecare cameră este o proaspătă și surprinzătoare reinterpretare a stilului de amenajare nordic, accentuat de detalii simple, dar artistice. Living-ul în tonuri neutre de culoare este pus în valoare de soba rustică, corpul de iluminat din pânză și accesoriile simple, dar unice precum vâslele care au fost găsite de proprietară într-un magazin cu antichități.
 Aducerea în comun a pieselor funcționale și confortabile pentru a crea un spațiu plăcut necesită un echilibru meticulos. Perna înnodată și pătura care se odihnesc pe fotoliul din imaginea de mai jos sunt un exemplu al acestui tip de echilibru.

 

 

Puțini dintre noi acordă atenție modului în care este amenajat și decorat holul de la intrare. Emma a vrut ca armonia și căldura ce se resimt în întregul interior să fie vizibile și tangibile încă de la primii pași făcuți în casă.
Surprinzătoare sunt plăcile ceramice cu model colorat. Ușor de curățat, dar și estetice, astfel de plăci sunt recomandate în amenajarea unei case la țară unde de multe ori noroiul poate fi o problemă. Această faianță vă poate inspira în amenajarea unei astfel de hol.

 

Pentru haine, proprietara a folosit trei bucăți de lemn în formă de romb, însă pentru o casă la munte unde este nevoie de spațiu pentru hainele groase, puteți opta pentru aceste cuiere de hol. 

 

 

 

Surpinzător în amenajarea bucătăriei este cum stilul rustic și scandinav se împletesc într-un mod minimalist. Nimic nu este ne la locul lui, încărcat sau obositor.
Culoarea gri-albastră este prezentă în întreaga bucătărie, creând o atmosferă proaspătă și delicată. Pernele albe cu detalii galbene, scaunele de bar și corpurile simple înveselesc spațiu și aduc personalitate amenajării.

 

 

Plăcile ceramice cu motive colorate se regăsesc și în bucătărie alături de elemente de decor rustice și moderne.

 

 

Camera fetiței a fost decorată și amenajată în așa fel încât fiecare obiect și piesă de mobilier să poată începe o poveste ori un joc al fanteziei.

 

 

 

 

 

 

 

Dormitorul are o paletă subtilă și elegantă de tonuri pastelate de culoare ce îmbie la relaxare.

 

 

Foto: Ruth Maria Murphy for Lonny 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful