cauti-o-solutie-moderna-si-rapida-de-schimbare-camera-corpuri-de-ilumina

Cauți o soluție modernă și rapidă de a schimba înfățișarea unei camere. Te-ai gândit la corpurile de iluminat?

Corpuri de iluminat Redo Factory, pot fi achiziționate de aici 

 
Trebuie să recunoaștem, fiecare dintre noi își dorește mai devreme sau mai târziu să schimbe ceva la modul cum arată, în garderobă, dar și în casă. Problema intervine atunci când bugetul nu este foarte generos sau timpul nu ne permite să abordăm schimbari drastice, ce necesită o perioadă destul de lungă de așteptare până rezultatul final poate fi admirat.
 

 
Însă, cu această dorință în minte și pentru că orice interior trebuie modernizat din când în când, nu neapărat pentru că este în trend ci pentru că noi avem nevoie de un suflu nou în spațiul în care ne relaxăm zi de zi, împreună cu Annora Lighting vă propunem o soluție simplă, eficientă și nu foarte costisitoarea de a aduce o schimbare oricărei camere din casă – corpurile de iluminat. 
 

Plafonieră Redo Bond LED, poate fi achiziționată de aici

 
Puțini se gândesc la ele ca și element important în decor, însă, dacă sistemul de iluminat este bine ales, nu doar că va redefini subtil interiorul pe timp de zi, dar poate crea o atmosferă de invidiat pe timp de seară.
 

 

Culoare și design

 
 

Acestea sunt cele două elemente de la care este bine să plecați. Foarte mulți aleg corpurile de iluminat albe sau negre pentru că se tem să se joace un pic cu paleta de culori de la interior. Însă, dacă corpul de iluminat este în aceeași tonalitate cu una dintre culorile secundare din decor,  nu aveți cum să dați greși.
Corp de iluminat Redo Nova LED, poate fi achiziționat de aici
 
În ceea ce privește design-ul și forma, după cum bine știți suntem adepți volumelor moderne, îndrăznețe și pline de personalitate și vi le recomandă în special dacă schimbați numai sursa de lumină în decor.
 

Corp de iluminat Redo Joy, poate fi achiziționat aici
Cu toate acestea un corp de iluminat minimal, clasic ori retro, așezat în spațiul potrivit, poate face minuni. Dacă nu vreți să cereți sfatul unui designer de interior, alegeți stilul corpului de iluminat în concordanță cu stilul de amenajare al interiorului.

Sfaturi practice

  • Chiar dacă sunt ușor de schimbat, nu uitați să citiți foarte bine instrucțiunile înainte de a instala un nou corp de iluminat
  • O cameră are nevoie de cel puțin 3 surse de lumină. Un principală și cea mai puternică, una cu focus pe o anumită zonă, cum ar fi cea pentru birou și una ambientală.
Corp de iluminat Redo Silhouette, se poate achiziționa de aici

 

  • În living – Poți lumina 3 din cele 4 colțuri ale camerei. Alege corpuri diferite, combină veioze cu lampile pe picior și fii atent ca unele să direcționeze lumina spre tavan iar altele spre un anumit obiect, tablou ori loc de citit, etc.
  • În sufragerie – Alege un corp de iluminat cu suspensie sau un candelabru deasupra mesei însă nu lasă lumina la intensitate maximă, este posibil să fie prea obositoare. Acompaniază corpul de iluminat de pe tavan cu unu, două corpuri de lumină ambientată.
  • În bucătărie – Aici focusul este pe lumina centrală, din tavan. În plus poți folosi soluții de iluminat ce au ca focus blatul sau interiorul cabinetelor și sertarelor.
  • În dormitor – Iluminează de pe noptiere, alege lumini calde și intime. Poți adăuga și un corp pe picior pentru zona mai îndepărtată de pat.
  • În baie – Lumina puternică de la plafonieră poate fi ajutată de mici surse de lumină în dreptul oglinzii.
Corp de iluminat Redo Genio, se poate achiziționa de aici

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful