Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
casa-ca-un-teren-de-joaca

Casa ca un teren de joacă

Dacă vă întrebaţi cum trăiesc marii jucători de poker din lume, vă pot spune un singur lucru: pe picior mare! De pe urma câştigurilor din poker, jucătorii preferă să trăiască grandios.

Daniel Negreanu, spre exemplu, este genul de jucător care şi-a decorat casa pe măsura activităţii lui. Totul este realizat într-un stil ludic, un mix de vintage cu ultra futurist, un melanj de culori tari care oferă casei o vivacitate în stil Las Vegas. De cum intri în casa lui, totul e efervescent, o combinaţie de stiluri între Pee Wee Herman, un personaj al cinema-ului American din anii 80 şi Austin Powers. Astfel că nu uităm niciodată să ne păstrăm zâmbetul pe buze în casa lui Daniel Negreanu!
Casa lui are un suflu aparte care îi e tipic jucătorului. Totul a fost conceput şi realizat tematic şi a fost legat de activitatea de poker şi de joc, în general. Spre exemplu, masa de bucătărie nu este una clasică cu care suntem toţi obişnuiţi. Masa de bucătărie este, de fapt, o masă mare de poker. În centrul ei, o cutie trimisă de cei de la Game of Thrones, un întreg set cu CD-uri şi elemente din film. În acelaşi living spațios, putem vedea masa de biliard şi mașini de joc tip Arcade, cu mii de jocuri.
Foto: PokerNews
Întregul spaţiu este dedicat relaxării, aşa cum Daniel Negreanu ştie să o facă mai bine, prin joc! În plus, există şi mini bar-ul cu un robinet special pentru bere, dar şi spaţiu dedicat muzicii. Să nu uităm nici de trofee ! Ele ocupă un loc special în casa lui Daniel Negreanu, o vitrină întreagă fiind dedicată lor. Pe pereţi sunt imagini cu familia sau cu personaje importante, aşa cum ne spune revista digitală Acasă.
În salon există un mare televizor care se învârte la 360 de grade şi care poate fi urmărit din aproape orice colţ al casei, chiar şi din grădină. Aici, jucătorul de poker a cultivat câteva legume care se întind de-a lungul nelipsitei piscine. Mini terenul de golf este şi el prezent tocmai pentru a întări şi mai mult ideea de joc, de data aceasta la exterior.
Stilul particular de amenajare şi decorare a casei îi este tipic personalităţii lui Daniel Negreanu. Sunt alţi jucători care, deşi preferă acelaşi stil opulent, merg pe linii de decorare mult mai simple, cum ar fi jucătorul David Oppenheim care şi-a decorat casa în linii ultra simple şi clasice cu culori luminoase şi fade. Sau, Mr Goat care merge pe o linie ultra luxoasă ce pune accent pe colecţiile de maşini de lux, avioane şi elicoptere, aşa cum precizează Spynews.
După cum se observă, Daniel Negreanu nu se dezice de la stilul său de viaţă niciunde, a făcut din casa lui un teren de joacă şi din joc un mod de a trăi. El este jucătorul de poker cu cel mai mare câştig din toate timpurile, ajungând la suma de peste treizeci de milioane, dar care nu uită să facă şi gesturi de caritate.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful