Amenajare în alb imaculat într-o casă de vacanță de la malul mării

Amenajare în alb imaculat într-o casă de vacanță de la malul mării

Amenajare în alb imaculat într-o casă de vacanță de la malul mării

 

Să ai o casă de vacanță la malul mării este un vis la care mulți dintre noi ar vrea să ajungă. Chiar dacă dorința rămâne în stadiul de vis, dar mai ales dacă sunteți pe cale să achiziționați o astfel de casă de vacanță,  haideți să ne inspirăm din amenajarea și decorul acestei case din Camber, UK., dar și să descoperim câteva idei numai bune de preluat în propria amenajare.

 

 

În general, o astfel de casă ar trebui să fie destul de departe de lumea civilizată, deci accesul la curentul electric fie va lăsa de dorit, fie nu va exista deloc. Pentru orice situație, un generator de curent este mai mult decât bine venit. Puteți achiziționa unul de aici.

 

O sobă pe lemne este o variantă foarte bună de încălzire. Cea din această casă a fost vopsită în gri pentru a se integra perfect în amenajarea alb imaculată cu accente de gri. În ceea ce privește apa caldă, o soluție este boilerul electric. Modele variate găsiți aici. 

 

 

Paleta cromatică a acestei case de la malul mării profită de albul din fundal, de pe pereți și finisaje pentru a scoate în evidență și pune în valoare fiecare pată de culoare. Turcoazul, albastrul, griul și maroul încălzesc paleta monocromatic și aduc tonurile mării la interior.

 

 

 

Un loc de relaxare lângă o fereastră cu priveliște asupra mării este perfect pentru după amiezile calde ori leneșe.  Băncile pot funcționa ca și spații de depozitare, iar pernuțele decorative colorate sunt perfecte pentru a înveselii spațiul.

 

 

 

Bucătăria spațioasă continuă amenajarea monocromatică în alb, cu accente de gri și albastru pastel. Grinzile de lemn și rafturile pentru depozitare sunt într-un contrast vizual interesant alături de corpurile de iluminat metalice. Îmbinarea stilului rustic, predominat în casă, cu cel industrial și retro în bucătărie aduce un aer aparte acestei camere.

 

 

 

 

 

O idee practică și estetică, numai bună de preluat într-o casă de vacanță, sunt spațiile de depozitare la înălțime, perfecte pentru cărți ori obiecte și accesorii de decor.

 

 

 

 

În dormitor, paleta cromatică se continuă aducând unitate întregului interior, iar bucata de lemn folosită ca și noptieră aduce o parte din natură în decor.

 

 

Foto: Light Location

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful