5-tendinte-de-amenajare-bailor-in-2018

5 tendințe de amenajare a băilor în 2018

 

Începutul lui 2018 este perioada perfectă pentru a ne inspira din trendurile anului în materie de design. Deși nu suntem adepții schimbării decorului și amenajării odată cu schimbările de trend, considerăm că o astfel de înșiruire vă poate da câteva idei în cazul în care doriți să faceți o schimbare acasă.

 

Foto: The Design Files
În acest articol ne vom concentra pe tendințele de amenajare a băilor în 2018.


 

1. Accente de bronz și auriu

 

Foto: Moredesign

 

Indiferent dacă vorbim despre accesorii pentru baie, baterii sanitare ori chiar despre coloane de duș, tonurile de bronz și auriu sunt una dintre principalele tendințe, ce a prins încă de anul trecut și care, cu siguranță va rezista mult după acest an.

 

Ele se potrivesc perfect într-o baie monocromatică, în culori deschise, naturale și au avantajul de a crea un decor elegant, cu accente retro.

 

Foto: Erik Olsson
Baterii sanitare cu finisaj bronz antichizat găsiți aici, coloane de duș cu finisaje bronz găsiți aici, iar accesorii pentru baie aurii găsiți aici.

 

2. Cadă în dormitor

 

Foto: Weranda 

 

Această tendință nu este pentru toată lumea ?Pe lângă faptul că ai nevoie de o casă destul de spațioasă ca să poți integra cada în dormitor, mulți au o repulsie instantanee la ideea de a se îmbăia fără protecția și intimitatea oferită de pereți. Cu toate acestea, dacă este bine făcută, o astfel de amenajare poate avea un farmec romantic aparte.

 

Foto: Sextantio Hotel Italy
 

3. Baterii sanitare în alb sau negru

 

Foto: HomeBook

 

Gândite special pentru cei ce pun mare preț pe cromatica băii, bateriile sanitare albe se potrivesc perfect într-o baie monocromatică precum cea din imaginea de mai sus, unde lemnul este materialul principal, restul obiectelor fiind în alb imaculat. Bateriile sanitare negre pot fi folosite într-o amenajare asemănătoare, însă ele au și mai mult impact vizual într-o amenajare modernă, minimală sau contemporană.

 

Foto: Christopher Ward Studio
Dacă vă doriți o baterie de baie neagră, găsiți aici câteva modele, iar pe alb, vi le recomandăm pe acestea.

 

4. Plăci ceramice cu motive

 

Foto: Not a Paper House

 

Fie că este vorba de același model de gresie în toată baia, chiar și pentru cabina de duș, ori de plăci ceramice ce se continuă de pe podea până la tavan, acest trend este mai mult decât bine venit pentru a înveseli amenajarea băii, dar și pentru a aduce textură într-o baie mică, fără a încărca vizual spațiul.

 

Foto: Geometrium
 

5. Lavoare inedite

 

Lavoare de bai Kira, se poate achiziționat de aici →

 

În 2018, lavoarele pentru baie cu forme, volume sau texturi inedite vor ocupa un loc important în amenajarea băii. Chiar dacă prețul lor poate fi ușor mai ridicat decât al lavoarelor simple, ele au beneficiul de a schimba aspectul spațiului fără să fie necesară o reamenajare completă a băii.

 

Lavoar de baie Olimpia, poate fi achiziționat de aici →

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful