După cum bine știm cu toții, „socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg” și, nu de puține ori, bugetul alocat inițial pentru amenajarea casei se termină cu mult înainte de a ne putea bucura de un interior finisat complet.

 

Foto: Dreamstime
 
Dacă vă confruntați cu această problemă chiar acum sau aveți în plan să amenajați în această vară, e posibil ca soluțiile și produsele pe care vi le sugerez să vă vină în ajutor și să mai salveze un pic din buget.

 

De la geamuri până la tapet

 

În orice proiect de amenajare există o atingere feminină. Noi ne inspirăm din reviste, site-uri și interioare prezentate la televizor, noi știm ce culori vrem, cât de mare să fie șifonierul sau ce tip de chiuvetă este mai potrivită pentru bucătărie. De aceea, tot noi, fetele, cu mult înainte de a porni amenajarea începem să căutăm gresia, parchetul și tapetul perfect. Le găsim prin magazine sau pe Internet, însă după un mic calcul pe hârtie este posibil ca ceea ce ne dorim să nu fie în acord cu bugetul nostru.

 

Foto: Depositphotos

 

Soluția la această problema poate să vină dintr-un loc neașteptat, OLX. Dacă nu știați, OLX este o platformă cu anunțuri publicate de persoane reale. Produsele și serviciile de pe platformă au marele avantaj de a fi mai ieftine decât cele pe care le găsim în magazine.

 

În plus, aveți posibilitatea de a alege produse ce se livrează cu verificare, deci puteți returna obiectul dacă acesta nu corespunde nevoilor voastre, iar oferta diversificată, actualizată zilnic, vă oferă șansa de a găsi exact ceea ce căutați. Dintre toate anunțurile pentru casă și grădină, am selectat 10 tipuri de produse și servicii de care veți avea nevoie în orice proiect de amenajare.

 

1. Uși

 

Indiferent dacă este vorba de ușa de la intrare ori de uși de interior, cele de calitate trec ușor peste 1000 lei. Ce am găsit pe OLX? Această ușă de intrare la doar 150 lei, această ușă de brad la 90 lei și această ușă de stejar pentru 450 lei.

 

Ușă metalică – 250 lei, se poate cumpăra de aici →

 

2. Geamuri

 

În această categorie oferta este atât de largă, încât este greu să nu găsești geamuri termopan, ori geamuri cu tâmplărie din lemn la dimensiunea de care ai nevoie. Acest geam dublu, cu ramă din lemn, este doar 150 de lei, iar acest geam termopan costă 450 lei.

 

Geam termopan – 500 lei, se poate cumpăra de aici →

 

3. Parchet

 

Pe OLX nu găsești doar oferte de parchet, ci și meseriașii care să îl instaleze, așa cum este acest anunț cu parchet lemn masiv stejar + materiale + manoperă la 34 euro/mp.

 

Parchet 11 mm, trafic intens, 30 lei/mp, se poate achiziționa de aici →

 

4. Gresie și faianță

 

Din cele peste 500 de anunțuri, această faianță beige + 5 kg chit silicon la doar 50 lei este perfectă pentru o baie micuță, iar această gresie porțelanată, la 12 euro negociabil, ar sta bine într-o bucătărie rustică.

 

Listuri și brăuri colorate – de la 3 lei bucata, se pot cumpăra de aici →

 

5. Chiuvetă de bucătărie

 

O chiuvetă de granit în bucătărie rezistă mult în timp, iar acest model este doar 350 de lei. Dacă totuși bugetul nu permite o astfel de investiție, această chiuvetă de inox costă 40 de lei.

 

Chiuvetă din porțelan pentru bucătărie – 500 lei, se poate cumpăra de aici →

 

6. Lavoar pentru baie

 

Printre cele peste 600 de anunțuri, acest lavoar de baie costă doar 35 de lei, iar acesta 45. Un model interesant, pentru 50 de lei, este acest lavoar.

 

Lavoare din piatră pentru baie – 900 de lei, se poate cumpăra de aici →

 

7. Baterii sanitare

 

Pentru 45 de lei puteți avea această baterie tip lebădă, ori pentru 54 lei această baterie de bucătărie cu duș. Pentru o baie retro, această baterie de duș la 150 de lei este perfectă.

 

Baterie lavoar înaltă – 289 lei, se poate cumpăra de aici →

 

8. Electrocasnice

 

Frigidere, aragazuri, televizoare, cuptoare, aparate de aer condiționat și multe altele sunt disponibile pe OLX, noi sau second-hand. Acest aragaz Gorenje este doar 200 de lei, iar acestă combină frigorifică Indesit costă 350 lei 

Cuptor cu microunde – 100 de lei, se poate cumpăra de aici →

 

10. Tapet

 

Peste 150 de modele de tapet vă stau la dispoziție, precum acest tapet pentru camera copiilor, ori acest tapet simpatic cu motorete.

 

Diverse modele de tapet de la 96 de lei, se poate cumpăra de aici →

 

10. Meseriași și constructori

 

Indiferent de oraș ori județ, pe OLX aveți acces la o listă diversificată de meseriași și constructori ce vă pot veni în ajutor, indiferent de buget și de proiectul de amenajare pe care îl aveți în plan. Îi găsiți pe toți aici. 

Câștigați un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei

Dacă aveți și voi idei și răspunsuri bune la diferite situații OLX vă premiază. Puteți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei.
 
Ce trebuie să faceți? Să intrați pe Tu, ce ai face?, să alegeți o situație, apoi trimiteți un răspuns și, în funcție de numărul de aprecieri, puteți câștiga unul din voucherele săptămânale.
 
PS. Următorul voucher se dă în 2 februarie…succes!
 
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful