Outlet de corpuri de iluminat premium pentru casa ta

Outlet de corpuri de iluminat premium pentru casa ta

 

Ne putem bucura de lumina naturală cel mult 14 ore pe zi. Pentru toate celelalte momente, există iluminatul artificial. Iar când eficiența se îmbină armonios cu designul, corpurile de iluminat devin mai mult decât simple obiecte utilitare. Integrate în mod organic în ambient, ele pot deveni expresii ale personalității noastre.

 

Outlet de corpuri de iluminat premium pentru casa ta
Corp de iluminat Minuetto , perfect pentru a fi folosit ca și sursă de iluminat general. Se poate achiziționa de aici →

 

Dacă există un element care poate face diferența în percepția vizuală a unui videoclip, a unei reclame TV, a unei fotografii sau a unui film, acel element este lumina. Deși există multe alte aspecte tehnice importante ale unui proiect vizual care afectează rezultatul, iluminatul este esențial. În lipsa lui, nu obținem decât o imagine neagră sau în cel mai bun caz, întunecată. Fie că vorbim de clipuri video sau amenajări interioare, importanța iluminatului tinde uneori să fie subevaluată, supusă compromisurilor funcționale și financiare.

 

Arhitectura clădirii, stilul de design adoptat și destinația spațiului sunt elemente-cheie pentru realizarea unui proiect de amenajare reușit. Conștientizarea modului în care iluminatul (natural și artificial) va influența percepția generală asupra ambientului este un alt factor critic. Un bun sistem de iluminat utilizează 3 tipuri diferite de lumină, așezate la diferite niveluri, care lucrează împreună pentru o amenajare atractivă, primitoare și funcțională, în orice situație sau activitate.

 

Corp de iluminat Clare, perfect pentru a fi folosit ca și sursă de iluminat general. Se poate achiziționa de aici →

 

Iluminatul general îmbracă încăperea într-o lumină caldă, omogenă, neutră, fără accente puternice care ar putea deranja vizual.. Sursa principală de lumină –  candelabrul, lustra sau suspensia – ar trebui să fie montată în așa fel încât să cuprindă întreaga încăpere și să nu creeze umbre.

 

Corp de iluminat Pasteri, perfect pentru a fi folosit ca și sursă de iluminat general. Se poate achiziționa de aici →

 

Iluminatul secundar. Daca iluminatul principal este reprezentat de corpul central (candelabrul, lustra, plafoniera), iluminatul secundar diferă în funcție de destinația spațiului și de zonele de interes din fiecare încăpere.

 

Lampă de birou Alias, perfectă pentru a fi folosită ca și sursă de iluminat secundară. Se poate achiziționa de aici →

 

Lumina „de lucru” este un corp de iluminat care distribuie lumină directă, puternică, focusată și ne permite asftel să desfășurăm anumite activități, cum ar fi cititul sau scrisul.  Pentru acest tip de iluminat, poți lua în considerare lămpile de birou, aplicele cu LED pentru lectură sau lampadarele.

 

Veioză Hyperion, perfectă pentru a fi folosită ca și sursă de iluminat secundară. Se poate achiziționa de aici →

 

Lumina – accent ne permite să evidențiem în mod elegant anumite elemente arhitecturale ale ambientului, cum ar fi tablouri, decorațiuni sau pereți texturați.

 

Aplică Ikon, perfectă pentru a fi folosită ca și sursă de iluminat de accent. Se poate achiziționa de aici →

 

Alături de lumina ”de lucru”, lumina – accent servește și ca sursă auxiliară, sporind puterea celei generale și accentând zonele pe care aceasta nu le pune în valoare. Pentru zonele – accent, poți utiliza aplice de perete, spoturi sau proiectoare.

 

Proiector extensibil Mark, perfect pentru a fi folosit ca și sursă de iluminat de accent. Se poate achiziționa de aici →

 

Corpuri de iluminat premium, cu design original, finisaje de calitate și care, în același timp, sunt fiabile și eficiente energetic vei regăsi aici, sub forma unei ample secțiuni Outlet.

 

Lampadar reglabil Azar, poate fi achiziționat de aici →

 

Sisteme de iluminat în colecții actuale, complete, produse de brand-uri consacrate, potrivite pentru amenajări interioare moderne, retro, clasice rustice sau industriale. De la stâlpi pentru grădini și alei până la lămpi de birou, de la proiectoare ambientale pentru exterior până la aplice pentru baie și oglindă. În plus, poți urmări secțiunea Promoția lunii, unde vei descoperi, la fiecare 30 de zile, o nouă serie de corpuri de iluminat cu 15% discount.

 

Lampadar trepied Tripod, poate fi achiziționat de aici →

 

Fie că vorbim de iluminatul în interiorul sau exteriorul locuinței, la birou, la restaurant sau chiar într-o sală de spectacole, calitatea este direct proporțională cu rezultatul final, vizibil chiar și ochiului mai puțin experimentat. Iar în cazul achiziției unor sisteme de iluminat pentru utilizare zilnică, pe termen mediu sau lung, compromisurile inițiale se pot transforma în investiții ulterioare premature.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful