garsoniera-pe-doua-niveluri-intr-o-mansarda-semicirculara-suedia

Garsonieră pe două niveluri într-o mansardă semicirculară din Suedia

 

Clădirile și spațiile neconvenționale permit designerilor de interior să profite de detalii arhitecturale și structuri surprinzătoare pentru a crea interioare inedite.

 

Garsonieră pe două niveluri într-o mansardă circulară din Suedia

 

Proprietarii acestei garsoniere au avut noroc să achiziționeze un astfel de spațiu. O mansardă pe două niveluri, cu formă ușor circulară ce le-a permis să se joace cu stilul scandinav, rustic și modern într-o amenajare practică, dar și care încântă și relaxează. Ce putem învăța de la ei și câteva idei pe care le putem prelua în amenajările spațiilor mici de la noi, citiți în cele ce urmează.

 

 

Decorul rustic care îmbină în mod eclectic podeaua din lemn negru, pereții văruiți în alb, blatul din lemn și electrocasnicele moderne, ușor industriale, metalice, te îmbie să savurezi o cafea în liniștea dimineții. Dacă sunteți fani ai cafelelor preparate cu migală, acest articol despre preparare cafea turcească s-ar putea să vă facă plăcere.

 

 

Chiar dacă per total amenajarea bucătăriei respiră un aer tradițional, electrocasnicele mari precum frigiderul, cuptorul electric sau mașina de spălat vase și-au găsit locul cu ușurință, chiar aducând personalitate bucătăriei prin accentele metalice industriale.

 

Vă gândiți să achiziționați un cuptor electric, însă încă sunteți în dubii dacă este o investiție bună sau nu? Acest articol despre avantajele cuptorului electric vă poate ajuta să luați o decizie.

 

 

La intrare și pe scările ce duc spre camera de zi și dormitor se păstrează podeaua din lemn neagră și decorul ușor rustic. În plus, balustrada din sfori și corpurile de iluminat aduc și o tentă marină acestei părți a mansardei.

 

 

 

Spațiul destul de restrâns din cameră nu permite amplasarea unui televizor, așa că proprietarii se folosesc de un proiector pentru a viziona filmele și emisiunile preferate.

 

 

Camera semicirculară, ferestrele mici, grinzile expuse și soba vintage încălzesc camera de mici dimensiuni.

 

 

Dormitorul este ”cu totul” în dulapul alb din fața canapelei. Spațiul nu permite instalarea unui pat de sine stătător așa că proprietarii s-au folosit de pat extensibil.

 

 

Paleta de culori în tonuri naturale de lemn, gri și alb ajută la senzația de spațiu și măresc vizual camera.

 

 

Detaliile precum sistemele de deschidere a ferestrelor, polițele de la ferestrele de jos și obiectele de decor simple aduc un farmec aparte amenajării.

 

 

 

Foto: ESNY

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful