Decor de crăciun în culori vesele pentru prima sărbătoare de iarnă a Valentinei

Decor de Crăciun în culori vesele pentru prima sărbătoare de iarnă a Valentinei

Decor de crăciun în culori vesele pentru prima sărbătoare de iarnă a Valentinei

 

Acesta este primul Crăciun din viața Valentinei, iar mama ei Esther i-a pregătit un decor de sărbătoare plin de culoare și obiecte simpatice ce o vor înveseli pe cea mică în fiecare zi până la venirea Moșului. Cum a fost ales decorul și ce idei de amenajare pentru Crăciun puteți prelua în propria casă, aflați de mai jos.

 

 

Elementele centrale din decor sunt realizate chiar de mamă. Globurile cu puf, steluțele, coroana, calendarul cu luna decembrie și renii sunt create de Esther. Ideile ei și pașii pentru a le realiza, le găsiți pe blogul ei.

 

În ceea ce privește luminile din brad, familia a preferat să le evite, însă voi puteți alege un model din aceste instalații de Crăciun.

 

 

Accentele vesele de turcoaz, roz și galben din amenajare au fost preluate și în decorațiunile de Crăciun pentru a aduce unitate și armonie la interior.

 

 

Holul de la intrare aduce magia sărbătorilor pentru toți vizitatorii, cu ajutorul covorului cu steluțe, dar și a lumânărilor de pe comodă. Proprietarii au renunțat la ușa dinspre living pentru a crea iluzia de spațiu încă de la intrarea în casă.

 

Dacă vă deranjează lumânările din ceară ori aveți alergii sau astm, această lampă de sare naturală are un efect benefic asupra sănătății, dar aduce și căldură și un ambient plăcut unui interior pregătit de Crăciun.

 

 

Înainte de a se muta în acest apartament, Esther și soțul ei au locuit într-un apartament micuț, perfect pentru doi. Cu venirea Valentinei pe lume, cei doi s-au mutat în această casă unde stilul lor de amenjare s-a combinat.

 

Esther iubește decorul foarte alb, foarte romantic, iar soțul ei are preferințe industriale, cu oțel, lemn, etc. Echilibrul l-au găsit prin introducerea lemnului și a unor accesorii metalice, precum lămpile, picioarele mesei de oțel, rafturi, etc.

 

 

În biroul lui Esther sunt pregătite cu multă migală decorațiunile de Crăciun.

 

 

Dormitorul are o paletă de culori naturală, cu mult alb și lemn. Accentele de turcoaz, roz și galben din restul interiorului sunt mult mai puțin prezente aici.

 

 

În camera Valentinei, cel mai mult timp este petrecut pe covor. Aici familia se joacă, citește povești sau se relaxează.

 

Tapetul și restul obiectelor din cameră au fost alese pe o temă neutră. Cei doi soți nu au vrut să știe sexul copilului înainte de naștere.

 

Foto: El Mueble 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful