Albul iernii și căldura decorațiunilor natural de Crăciun într-o casă din Canada
Astăzi pornim într-un tur virtual în casa lui Danielle Hardy, a soțului ei Paul, și copiii lor, Mattias, de 9 ani, Maxim, cu 7 ani împliniți și Isla de numai  3 anișori. Cum întâmpină ei Crăciunul cu accente strălucitoare, naturale și o paletă de culori la fel de proaspătă ca o ninsoare de iarnă, aflăm din cele ce urmează.

Soții nu sunt străini de lumea decorațiilor interioare (cuplul deține magazinul online UrbanWalls). Ei știau exact ce stil căutau atunci când s-au mutat în casă acum doi ani și au invitat-o pe designerul Stephanie Giesbrecht să le transpună dorințele în realitate. Casa veche de zeci de ani are o arhitectură frumoasă, cu concept deschis, dar avea nevoie disperată de o renovare. Deci, Stephanie a reînviat zidurile maronii din întreaga casă cu finisaje alb imaculate.
În bucătărie mobilierul din lemn de cireș a primit o nuanță subtilă, deschisă, de gri ce scoate în evidență marmura hexagonală de pe perete, blaturile din cuarț alb și corpurile de iluminat și bateria finisate în argintiu. Dacă vă gândiți și voi la renovarea bucătăriei în anul ce vine, aceste modele de bucătării vă pot veni în ajutor.
În living șemineul neterminat a fost personalizat și integrat într-o unitate de mobilier cu rafturi și locuri de depozitare, perfectă pentru a ține ordine în camera de zi.
Rezultatul final a dat naștere unei case primitoare compusă din camere șic, în alb, cu doze mici de auriu, cenușiu și  negru.

 

Isla, cel mai nou membru al familiei, are în camera ei o bucătărie de jucărie la fel de șic ca cea a părinților ei. Sticker-ul de pe perete se poate da cu ușurință jos și urca din nou pe perete la Crăciunul următor, iar micuțul brad este decorat cu globuri în formă de gogoși, înghețată și prăjituri.
Dacă în anul ce urmează vreți să renovați camera copiiilor, aceste modele de mobilă pentru camera copiilor vă poate veni în ajutor

 

Albul din amenajare creează fundalul perfect, de iarnă, pentru decorul de Crăciun. Bradul este ornat cu lumini micuțe și globuri vintage.

 

În afară de brad, decorul de Crăciun s-a concentrat pe detalii și accente cu ace sau ramuri de brad. Ele nu doar că înveselesc interiorul, dar îi aduc și căldura sărbătorilor și mirosul proaspăt de brad la interior.

 

 

 

Foto: Janis Nicolay Via: Style at Home 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful