proiect-de-amenajare-tineresc-pentru-un-apartament-65-mp-st-petersburg

Proiect de amenajare tineresc pentru un apartament de 65 m² din St. Petersburg

Tapet cu copaci și pat verde
Proprietarii acestui apartament de două camere le-au cerut designerilor de la Oleg Mints ca viitoarea amenajare să fie tinerească, veselă, colorată și primitoare. Proiectul prezentat de designeri aduce emoții pozitive prin forme simple, o combinație de nuanțe albe și gri, modele geometrice, accente colorate și detalii naturale. Cum s-a realizat proiectul și ce idei puteți prelua în amenajarea propriului apartament, descoperiți mai jos.

Patul verde, tapetul grafic cu trunchiuri de copaci, tablourile și parchetul din lemn într-o nuanță deschisă, aduc o atmosferă naturală în dormitor. Liniile drepte, covorul cu steluțe și motivele grafice din așternut și noptieră completează decorul natural și finisează decorul din zona de dormit într-un stil scandinav, modern și relaxat.
Dacă sunteți în căutarea unei soluții de personalizare a unuia dintre pereții din dormitor, puteți încerca unul dintre aceste modele de fototapet.

 

Cele două dulapuri de la intrarea din dormitor asigură spațiu suficient pentru depozitare, iar biroul de la fereastră este perfect pentru lucrul de acasă.

 

 

Parchetul din dormitor, living și bucătărie este întrerupt pe hol și în baie de gresie cu modele florale stilizate. În cazul în care nici parchetul, nici gresia nu vă sunt pe plac pentru camerele de zi și de seară, puteți oricând încălzi spațiul cu ajutorul acestor tipuri de mochetă.

 

Peretele dintre living și hol a fost demolat și înlocuit cu un perete de sticlă care permite luminii naturale să ajungă în tot interiorul, dar și să creeze iluzia de spațiu în camera de zi.

 

Piesele de mobilier precum canapeaua verde și fotoliul galben aduc dinamism în combinație cu draperia cu motive geometrice alb-negre, iar detaliile și accesoriile în tonuri naturale de culoare temperează paleta cromatică îndrăzneață.

 

 

 

 

 

 

Spațiile de depozitare suspendate și televizorul lipit de perete contribuie și ele la senzația de spațiu din living.

 

 

 

 

Bucătăria spațioasă continuă motivele grafice folosite în amenajare prin tapet, gresie și draperii, iar accentele de roșu din scaune și micile electrocasnice încălzesc camera cu influențe scandinave.

 

 

 

 

 

Pentru baie s-a folosit aceeași gresie ca și pe hol, iar mașina de spălat rufe a fost integrată perfect într-o nișă cu spații largi de depozitare.

 

 

 

 

Foto: inmyroom 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful