Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
niveluri-diferite-intre-living-si-dormitor-garsoniera-45-mp

Niveluri diferite între living și dormitor într-o garsonieră de numai 45 m²

Niveluri diferite între living și dormitor într-o garsonieră de 45 m²
Deși nu se numără printre garsonierele cu o amenajare sau un decor estetic, așa cum sunt multe dintre spațiile mici prezentate aici, această garsonieră de 45.5 m² din Uddevalla, Suedia are o amenajare practică și plină de idei pe care le puteți prelua în propria renovare. Care sunt acestea? Haideți să de descoperim în cele ce urmează.

În zona de zi, canapeaua în L vă oferă spațiu suficient de relaxare când vreți să leneviți la televizor împreună cu o persoană dragă, dar și loc pentru prietenii sau familia venită în vizită. Pentru aceștia din urmă, puteți aduce în casă o vitrină frigorifică, precum acestea. Astfel, toții veți ști când se termină berea ?
Dacă vă place tapetul de pe perete sau vreți să folosiți un tapet asemănător pentru decorul din living, aveți grijă ca, încăperea să fie cât mai luminoasă, iar tapetul în cât mai puține culori, de preferat una singură. În această garsonieră, acest gen de tapet se potrivește datorită planului deschis, a luminii abundente și a faptului că negrul din motive este preluat atât în pernele decorative cât și în covor.

 

Paleta cromatică contribuie și ea, din plin, la senzația de spațiu de la interior. Parchetul laminat deschis, motivele geometrice în gri, finisajele albe, piesele de mobilier mici, negre și draperia tot în gri creează unitate vizuală.
Aceste sfaturi pentru amenajarea garsonierei vă pot ajuta în alegerea pieselor de mobilier mari și a tipurilor de electrocasnice potrivite spațiilor mici.

 

Punctul de focus al garsonierei, este, după cum vă așteptați, dormitorul. Pentru amenajarea lui, proprietarii s-au folosit de spațiul de depozitare din hol și au înălțat dormitorul la un nivel superior de restul interiorului. Astfel, nu doar că spațiile de seară și de zi sunt separate vizual, dar se pot crea și locuri de depozitare sub dormitor.

 

Perdelele albe permit luminii să pătrundă în dormitor, dar îl și separă pe acesta de restul camerei. În spate, chiar la intrare, a fost lăsat spațiu suficient pentru depozitare, cu rafturi până la tavan.

 

 

Între bucătărie și living nu există nicio usă despărțitoare, astfel lumina curge prin întregul interior iar garsoniera pare mult mai spațioasă.

 

 

 

 

 

Deși ar fi arătat mult mai bine o bucătărie cu corpuri în paleta de culori din living și dormitor, lemnul deschis și gresia maro încălzesc spațiul în această zonă a casei și creează un contrast interesant cu electrocasnicele gri metalice.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Bostads Butiken

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?