Bucătărie spațioasă amenajată în bleumarin

 

Designerul de interior Brian Patrick Flynn s-a ocupat de amenajarea acestei frumoase și spațioase bucătării din America. Decorul s-a axat pe texturi atrăgătoare, cu detalii moderne, dulapuri în bleumarin și cărămidă expusă, albă. Cum au fost toate aceste elemente combinate și ce idei puteți prelua în propria amenajare a bucătăriei, descoperiți mai jos.

 

Bucatarie cu insula, albastru inchis

 

Scaunele moderne, tip bistro, împreună cu blatul din lemn masiv al insulei, permit familiei și oaspeților să se bucure de o băutură sau de o gustare în timp ce la aragaz se pregătește mâncarea.

 

Două corpuri de iluminat suspendate, supradimensionate, din rattan țesut și cu cadre de fier oferă lumina necesară deasupra insulei centrale. Dacă erați în căutarea unor corpuri de iluminat cu personalitate pentru bucătărie, puteți arunca un ochi și pe modelele de aici.

 

 

În partea stângă a zonei de gătit se află chiuveta, cu mașina de spălat vase, ambele din oțel inoxidabil. Pe lângă ele, blatul din marmură Carrara cu inserții albe și gri se armonizează cu pereții în alb, bateria crom și hota din oțel.

 

 

 

Ferestrele largi permit luminii naturale să pătrundă la interior, aducând cu ea și senzația de spațiu. În cazul în care bucătăria pe care vreți să o amenajați nu are parte de atât de multe geamuri, vă recomandăm acest articol cu sfaturi despre iluminatul artificial în bucătărie.

 

 

 

Bolurile vintage și tava țesută de pe perete, împreună cu plăcile de faianță cu model grafic, dantelat, în relief, încălzesc interiorul și îi aduc personalitate prin textură și combinația subtilă de modern cu rustic.

 

 

 

Blatul din lemn de nuc aduce un contrast călduros cu bleumarinul din mobilă și podeaua deschisă, din lemn de stejar. Mânerele metalice din cositor finisat de la corpurile de mobilier ale bucătăriei aduc un subtil aer industrial amenajării.

 

 

 

Bleumarinul este prezent până și în bolurile, cănile și farfuriile din ceramică, frumos afișate în acest dulap cu uși de sticlă.

 

 

 

Frigiderul cu patru uși are un ecran digital inteligent care permite încărcarea de fotografii, dar și vizualizarea interiorului frigiderului de pe un dispozitiv mobil. Deasupra frigiderului a fost integrat un suport pentru depozitarea sticlelor preferate de vin.

 

Foto: Robert Peterson, Rustic White Photography Via: HGTV

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful