da-de-astazi-poti-scrie-pe-pereti

Da, de astăzi poți scrie pe pereți!

 

Astăzi vom vorbi despre cum regulile pot fi schimbate, nu încălcate. Cu toții ne dorim libertate, să putem să gândim și să acționăm out of the box, să avem parte de experiențe care să ne ajute să creștem și să ne depășim limitele. Adesea, totul începe cu o idee…

 

 

În ziua de azi, suntem mai flexibili ca oricând. Suntem liberi să punem la îndoială vechiul mod de a gândi, făcând loc inovației și descoperind noi căi, noi soluții, noi idei. Așa a apărut Escreo.

 

Ce este Escreo?

 

Escreo este o vopsea care transformă orice suprafață într-o tablă de scris de ultimă generație. Indiferent că o aplici pe perete, ușă sau mobilier, vopseaua magică îți va oferi mai mult spațiu pentru a exprima orice idee îți trece prin minte. 

 

Poți să scrii, să desenezi, să planifici, și, de ce nu, să ștergi tot și să o iei de la capăt.

 

Escreo poate fi orice culoare

 

 

 Fiecare culoare transmite o anumită stare de spirit. De aceea, Escreo îți oferă întreaga gamă de culori RAL, pentru ca tu să alegi ceea ce te inspiră! În plus, ai la îndemână forme variate și rame colorate, perfecte pentru a îți încadra gândurile direct pe perete.

 

 

Unde se poate folosi Escreo?

 

ORIUNDE. Escreo redefinește modul în care comunicăm, prin transformarea unui mediu pasiv într-un spațiu interactiv, deschis ideilor noi. Posibilitățile sunt infinite, avem nevoie doar de libertatea și curajul de a trece dincolo de limite.

 

Mai mult decât o vopsea

 

Alături de posibilitatea de a scrie pe pereți, vopseaua Escreo poate căpăta și alte puteri magice. Despre ce să fie vorba? Magnito este o vopsea specială care ne permite să atașăm fotografii, notițe, imagini, cu ajutorul magneților neodim, direct pe perete. Astfel, poți crea un avizier modern, fără lipici și fără piuneze.

 

 

 

Totodată, poți opta pentru finisajul satinat, care reduce cu 70% lumina reflectată. Creează propriul ecran de proiecție personalizat, cu o imagine clară și un contrast aprins. Vei atrage, cu siguranță, publicul în povestea ta!

 

 

Vopseaua Escreo este complet inofensivă pentru tine și blândă cu natura. Formula sa pe bază de apă, redusă în compuși organici volatili, reprezintă o alegere inteligentă nu numai pentru spații de lucru, ci și pentru camerele copiilor, școli sau spitale. Vopseaua poate fi aplicată direct de către tine. Nu ai nevoie de super puteri, ba mai mult, e chiar distractiv! Fiecare pachet este furnizat cu toate uneltele necesare pentru aplicare, împreună cu un ghid în care este explicat pas cu pas întregul proces.
 

 

Escreo la birou

 

 

Marile idei apar de nicăieri și, de cele mai multe ori, atunci când suntem departe de sala de ședințe. Vopseaua și-a găsit locul în cadrul companiilor de top, care au ales să ofere o briză de inspirație spațiului de lucru. În acest fel, munca în echipă a devenit mai eficientă, productivitatea a crescut semnificativ, iar comunicarea a depășit orice bariere.

 

Escreo la școală

 

Începând din copilărie și continuând cu perioadele de rebeliune ale tinereții, am fost mereu tentați să scriem pe pereți. Mereu ni s-a spus că nu avem voie. Cum ar fi să schimbăm asta și să lăsăm pereții să capete viață și funcționalitate?

 

Escreo încurajează expresivitatea și creativitatea elevilor și studenților și crede într-un mediu care ne invită la colaborare și ne oferă libertatea de exprimare. Fixarea cunoștințelor începe prin vizualizarea informației. De ce să nu facem din pereții clasei propriul atelier de învățare și descoperire?

 

Escreo în afacerea ta

 

 

 

În orice afacere, încercarea de a menține interesul clienților – față de produsul sau serviciul pe care îl oferim – este factorul care ne ghidează deciziile. Ne dorim să fim mai aproape de aceștia, să le cunoaștem dorințele și nevoile, pentru a veni în întâmpinarea lor cu cea mai potrivită alternativă.

 

Escreo ne va permite să comunicăm direct cu aceștia și să îi ținem la curent cu ofertele, meniul sau promoțiile existente zi de zi. Mai mult, clienții vor avea ocazia să se exprime, scriindu-ne mesaje, idei și recomandări direct pe pereții plini de viață.

 

Escreo acasă

 

De acum, curățarea pereților după ce micii năzdrăvani au decis să-și marcheze teritoriul, nu va mai constitui o problemă. Dimpotrivă, copiii vor putea să își dezvolte abilitățile de creație într-un mediu liber și jucăuș.

 

Notițele, mesajele sau sesiunile de brainstorming și planificare își pot găsi locul pe pereții bucătăriei, camerei de studiu sau sufrageriei. În acest fel, va fi o reală plăcere să lucrăm de acasă.

 

 

Deoarece Escreo este într-o dezvoltare constantă, sunt mereu în căutare de parteneri loiali, așa ca tine, alături de care să cucerească cele mai înalte culmi. Dacă ești interesat să colaborezi cu ei, indiferent dacă prin proiecte comune sau împărtășire de cunoștințe și gânduri, nu ezita să îi contactezi: hello@escreo.com

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful