Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
concurs-castiga-4-mp-de-vopsea-escreo-pe-care-poti-scrie-desena-sterge

[ CONCURS ] Câștigă 4 m² de vopsea Escreo pe care poți scrie, desena și șterge

Acum o săptămână vă povesteam, în acest articol, despre Escreo, o vopsea care transformă orice suprafață într-o tablă de scris de ultimă generație. Indiferent dacă o aplici pe perete, ușă sau mobilier, vopseaua poate fi apoi curățată rapid iar ideile și desenele tale pot prinde din nou viață, într-o nouă formă. 

 

Pentru că ați fost interesați de ea și pentru că susținem creativitatea atât acasă cât și la birou, împreună cu Escreo punem la bătaie 4 m² de vopsea Escreo, (în culoarea pe care o dorești) + kit de utilizare + set de accesorii. Ce trebuie să faceți pentru a o câștiga, vedeți mai jos.

Ce trebuie să faceți pentru a putea scrie și desena pe pereți ?

Nimic foarte complicat. Trebuie doar să urmați câțiva pași și să lăsați creativitatea să zburde.
1. Like paginii de Facebook Escreo, aici →
2. Să ne spuneți într-un comentariu la acest articol ori la post-ul nostru de pe Facebook, aici →, ce vreți să scrieți/desenați pe perete.
Premiul este pregătit, trebuie doar să ne spui ce vrei să faci cu el ?
Așteptăm comentariile voastre până în data de 19.10.2017. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat în 20.10.2017 pe pagina noastră de Facebook. 
Mult succes![UPDATE]

Am primit 170 de idei frumoase, practice și haioase pe care vă doriți să le scrieți sau desenați pe pereții din casa vostră. V-am citit fiecare comentariu în parte, v-am așezat în ordine cronologică și, în urma extragerii, câștigătoarea celor  4 m² de vopsea Escreo, (în culoarea pe care o dorește) + kit de utilizare + set de accesorii este Irina Beres!

Felicitări, Irina! Premiul nostru va veni spre tine în cel mai scurt timp.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful