concurs-castiga-4-mp-de-vopsea-escreo-pe-care-poti-scrie-desena-sterge

[ CONCURS ] Câștigă 4 m² de vopsea Escreo pe care poți scrie, desena și șterge

 

Acum o săptămână vă povesteam, în acest articol, despre Escreo, o vopsea care transformă orice suprafață într-o tablă de scris de ultimă generație. Indiferent dacă o aplici pe perete, ușă sau mobilier, vopseaua poate fi apoi curățată rapid iar ideile și desenele tale pot prinde din nou viață, într-o nouă formă. 

 

Pentru că ați fost interesați de ea și pentru că susținem creativitatea atât acasă cât și la birou, împreună cu Escreo punem la bătaie 4 m² de vopsea Escreo, (în culoarea pe care o dorești) + kit de utilizare + set de accesorii. Ce trebuie să faceți pentru a o câștiga, vedeți mai jos.

 

 

Ce trebuie să faceți pentru a putea scrie și desena pe pereți ?

 

Nimic foarte complicat. Trebuie doar să urmați câțiva pași și să lăsați creativitatea să zburde.
1. Like paginii de Facebook Escreo, aici →
2. Să ne spuneți într-un comentariu la acest articol ori la post-ul nostru de pe Facebook, aici →, ce vreți să scrieți/desenați pe perete.
Premiul este pregătit, trebuie doar să ne spui ce vrei să faci cu el ?

 

Așteptăm comentariile voastre până în data de 19.10.2017. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat în 20.10.2017 pe pagina noastră de Facebook. 

 

Mult succes![UPDATE]
 
Am primit 170 de idei frumoase, practice și haioase pe care vă doriți să le scrieți sau desenați pe pereții din casa vostră. V-am citit fiecare comentariu în parte, v-am așezat în ordine cronologică și, în urma extragerii, câștigătoarea celor  4 m² de vopsea Escreo, (în culoarea pe care o dorește) + kit de utilizare + set de accesorii este Irina Beres!
 

Felicitări, Irina! Premiul nostru va veni spre tine în cel mai scurt timp.
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful