Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
casuta-de-oaspeti-amenajata-intr-un-container

Căsuță de oaspeți amenajată într-un container

Căsuță de oaspeți amenajată într-un container
Casa ta este gata amenajată și decorată, însă ți-ai dori să mai adaugi o căsuță de oaspeți, o căsuță lângă piscină ori un loc de care să te bucuri vara în grădină însă bugetul tău nu este prea generos. De ce nu încerci să te folosești de un container? Arhitecții portughezi de la Studio Arte au realizat un astfel de proiect pentru o familie din Vale de Vila. Haideți să ne inspirăm din ideea lor.

Volumul rigid al acestui container de expediere este exploatat artistic de arhitecți și transformat într-o căsuță colorată și decorată modern. O punte generoasă deschide intrarea în container și oferă un spațiu amplu pentru activitățile de relaxare și distracție în aer liber.
Puntea este învelită în perdele albe care creează o limită fluidă de intimitate, dar și umbră atunci când soarele arde prea tare. Panourile glisante sunt sculptate în fața căsuței pentru a crea o interfață mobilă între interior și exterior. Citește mai multe despre → casele din containere.
Interiorul este amenajat în plan deschis și se bazează pe mobilier inteligent, simplu și curat, eficient din punct de vedere al spațiului. Peretele decorat grafic oferă un fundal pentru întregul aranjament – container, punte și perimetrele sale conexe. Printr-un design modern și linii elegante, arhitecții au reușit să creeze o casă de oaspeți dinamică care oferă încântare și locul perfect de odihnă și relaxare în zilele călduroase de vară.

 

Dacă doriți să realizați o astfel de casă la munte o puteți înconjura de tuia pentru mai multă umbră și intimitate. Aceste sfaturi pentru îngrijirea coniferului tuia vă pot veni în ajutor.

 

Paleta cromatică de alb și portocaliu creează un joc dinamic în interior, ce însuflețește spațiul amenajat destul de minimalist.

 

 

Un astfel de șezlong este mai mult decât obligatoriu pentru o astfel de căsuță. Suntem siguri că oaspeții cu greu vor mai pleca din curtea voastră.

 

 

 

Așa arata containerul înainte de a fi amenajat de arhitecți. Costul unui asemenea container de expediție pornește de la aproximativ 10.000 de lei.

 

Foto: Studio Arte

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful