casa-de-vacanta-din-lemn-de-pin-devenita-casa-de-zi-cu-zi

Casa de vacanță din lemn de pin a devenit casa de care un cuplu se bucură în fiecare zi

Casa de vacanță din lemn de pin a devenit casa de care un cuplu de 50 de ani se bucură în fiecare zi
Silvia și Luis sunt un cuplu în vârstă de 50 de ani. Atunci când ultimul lor copil a plecat de acasă, au hotărât că viața în oraș nu mai este pentru ei. Gândurile li s-au îndreptat spre casa de vacanță a mamei Silviei iar designerul de interior Marta Prats i-a ajutat să renoveze și să împrospăteze decorul casei din lemn de pin de la malul mării. Cum a decurs amenajarea și ce idei puteți prelua în propria casă, vedeți mai jos.

chiuveta farmhouse in bucatarie
Primul pas în amenajare a fost ca fiecare bucată de lemn de pin din interior și exterior, ramele de la uși și ferestre să fie vopsite în alb. Interiorul a devenit instantaneu mult mai luminos și răcoritor, dar și mult mai relaxat.
Bucătăria a fost schimbată cu totul. Inițial, în această cameră era o debara care a fost scoasă din uz, apoi deschisă către sufragerie și locul de luat masa și transformată în bucătărie. Designer-ul de interior a adus piese de mobilier, accesorii și culori ce imprimă un aer american, cu influențe mediteraneene și scandinave.

 

Pentru un mic dejun relaxat în bucătărie există o mică măsuță de luat masa, iar în sufragerie, masa de minim șase persoane este perfectă pentru cinele alături de prieteni și familie.
Mobilierul în alb, gresia albă și chiuveta farmhouse din bucătărie au fost încălzite de blatul, scaunele și masa din lemn. Ele aduc și un aer rustic interiorului. Aceste modele de gresie de bucătărie sunt numai bune pentru a decora o bucătărie în stil rustic.

 

 

Multe din piesele de mobilier erau deja în casă sau au venit odată cu proprietarii. Designerul de interior fie le-a vopsit în alb (spațiile de depozitare ce înconjoară patul din dormitor) ori le-a recondiționat (canapelele din living au primit huse vesele, pline de flori și culoare)

 

 

 

Covoare, materiale textile, coșuri, toate au fost alese datorită materialelor naturale din care sunt realizate. Acestea, împreună cu paleta simplă, neutră de culori aduc o atmosferă de căldură, relaxare și liniște interiorului.

 

 

Și în baie este preluată amenajarea în alb. Liniile drepte de la obiectele sanitare combinate cu detaliile de la corpurile de iluminat și mobilier crează o frumoasă armonie între modern și clasic. Aceste lavoare pentru baie vă pot ajută să recreați o astfel de combinație în propria baie.
Dormitorul aflat la etaj combină albul predominant în casă cu accentele albastre și nisipii specifice mării ce se vede de pe fereastră.

 

 

 

 

 

Foto: El Mueble 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful