Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Amenajare practică într-o micuță garsonieră din New York

Amenajare practică într-o micuță garsonieră din New York

Amenajare practică într-o micuță garsonieră din New York
Designerul de interior  Michelle Zacks de la Homepolish a fost singura persoană ce i-a spus proprietarei acestei garsoniere din New York că spațiul poate să fie decorat în așa fel încât interiorul să nu devină sufocant. Cum s-a realizat amenajarea? Haideți să vedem.

Proprietara și-a dorit ca micuțul spațiu să primească un aer cald, cu multă personalitate și o atingere feminină, toate pe un fundal alb și cât mai aerisit. Ușor de spus, însă destul de dificil de pus în practică. Totul a pornit de la pereți. Primul, cel din spatele canapelei a fost decorat cu colecția de tablouri și printuri ale proprietarei. Cu ajutorul lor s-a adus dinamism și culoare dar s-a și creat diferențierea dintre living și restul interiorului.
Cel de-al doilea perete a fost cel din spatele dormitorului. Aici s-a folosit un tapet cu model grafic ce separă dormitorul de camera de zi, aduce culoare și personalitate interiorului, dar nu încarcă spațiul. Polițele din fața patului sunt folosite pentru obiectele de decor dragi proprietarei, cărți și alte accesorii.

 

O sugestie bună de luat în considerare în amenajarea unui astfel de spațiu, în special într-un oraș mare și poluat este de a introduce la interior un purificator și umidificator de aer. Aici și aici găsiți două modele ce vă pot ajuta să ameliorați calitatea aerului dintr-o garsonieră ori un apartament.

 

Dormitorul este despărțit vizual de restul camerei printr-o etajeră ce funcționează și ea ca spațiu de depozitare pentru cărți, plante de interior și obiecte de decor. Cactușii și plantele suculente se regăsesc peste tot în casă, ele supraviețuiesc foarte bine într-un astfel de mediu și aduc o parte din natură la interior.

 

Foarte practică este și măsuța de cafea ce se interpune perfect peste canapea. Ea oferă locul perfect pentru un mic dejun în fața televizorului. De asemenea, canapeaua în L oferă loc suficient pentru invitați dar și pentru ca proprietara să se poată întinde atunci când vizionează un film.

 

 

Foto: Lindsay Brown Via: Homepolish

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful