Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Amenajare feminină și practică într-un apartament de numai 36 m²
Proprietara acestui micuț apartament de numai 36 m² din Suedia a reușit ca în spațiul restrâns să integreze atât propria personalitate cât și toate cele necesare unui trai confortabil. Cum a reușit? Haideți să vedem.

Paleta de culori din zona de zi diferă de cea din dormitor. De ce? În primul rând, în bucătăria deschisă către living, este nevoie de cât mai multă lumină naturală. Albul, cremul și accentele de roz prăfuit contribuie din plin la luminarea camerei, dar și la senzația de spațiu. De asemenea, ele aduc și atingerea feminină dorită de proprietară în amenajare.

 

În zona de zi, covoarele gri fac legătura cu griul din dormitor și aduc unitate interiorului. În plus, ambele covoare separă vizual zonele din living-ul deschis. Cel pătrat delimitează living-ul, iar cel rotund zona de luat masa și bucătăria. Aceste covoare vă pot ajută să creați o asemenea delimitare în propria casă.

 

În bucătărie, cuptorul, frigiderul și scaunele aduc un aer retro amenajării scandinave, iar corpurile în albastru închis sunt pata de culoare din această cameră. Aceste storcătoare de fructe sunt numai bune de lăsat la vedere în bucătărie. Ele vor aduce un aer retro-modern la tine acasă.

 

 

De ce s-a folosit gri în dormitor? În primul rând pentru că proprietarei îi place să doarmă într-o cameră cât mai întunecată, iar griul și perdelele gri de la fereastră sunt exact ceea ce îi fac somnul mai liniștit. În cel de-al doilea rând, griul a fost folosit pentru a crea un centru de culoare în tot apartamentul. El este vizibil din zona de zi și se armonizează perfect cu accentele de gri și roz din acea parte a casei.

 

Spațiile de depozitare fără ușă au fost realizate pe comandă. Ele nu se închid intenționat, proprietara nu are loc în dormitor de faimosul scaun pe care să fie așezate hainele ce mai pot fi purtate, așa că, în acest dulap deschis și-au găsit locul hainele și pantofii de purtat zilnic.

 

 

În baie se continuă paleta de gri și albastru din restul interiorului. Ne plac foarte mult plăcile ceramice folosite ca și finisaj. Ele aduc un aspect industrial băii, datorită culorii și texturii ce se aseamănă betonului nefinisat.

 

 

Cea mai mare surpriză a acestui micuț apartament este terasa spațioasă de pe bloc. De ea se bucură numai proprietara. Parcă merită cei 36 m² din interior când te poți bucura de o asemenea terasă, nu?

 

 

 

 

 

Foto: Erik Olsson

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful