Noul Catalog IKEA 2018

Noul Catalog IKEA 2018

Noul Catalog IKEA 2018

 

IKEA România a lansat astăzi Catalogul IKEA 2018. În perioada 17 august – 7 septembrie, peste 800.000 de exemplare vor ajunge în locuințele din București și împrejurimi.

 

Cele 326 de pagini ale catalogului de anul acesta oferă idei și inspirație pentru timpul petrecut acasă. Tema anuală, „Mai mult timp pentru tine”, pornește de la spațiul de acasă în care oamenii își fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi, în care se întâmplă o mulțime de lucruri; este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetițiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament

 

Noul Catalog IKEA 2018

 

Echipa IKEA a studiat preferințele vizitatorilor din magazin pentru camera de zi. Printre cele mai interesante răspunsuri din raport sunt cele legate de schimbarea preferințelor: trecerea de la mobila masivă, tradițională, la un stil modern, mai simplu, prin care se creează senzația de mai mult spațiu.

 

Noul Catalog IKEA 2018

 

Culorile preferate ale finisajelor pentru mobilierul din camera de zi sunt maro închis, stejar, maro și mesteacăn. Camera de zi este și cameră pentru dormit pentru 8 din 10 români. Pentru aproape jumătate dintre ei, aceasta este principala cameră de dormit, iar pentru cealaltă jumătate este un spațiu în care dorm ocazional prietenii sau alți membri ai familiei. Camera de zi este principalul spațiu pentru socializare (pentru 85% dintre respondenți), spațiu de odihnă (45%), spațiu pentru divertisment și relaxare (pentru 44%).
 

Noul Catalog IKEA 2018

 

Varianta digitală a catalogului IKEA va fi disponibilă începând din 18 august 2017 pe www.IKEA.ro 

 

 

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful