Lavoar de baie Olimpia in forma de barcuta

Modele moderne de lavoare pentru baie

 

Lavoar de baie Olimpia in forma de barcuta

 

Dacă ați fost în ultima vreme prin magazine și ați căutat un lavoar de baie inedit este foarte posibil să fi plecat destul de dezamăgiți.  Materialele lasă de dorit, iar când vine vorba de design cu greu găsești ceva ce te poate impresiona. Cu toate acestea, la o căutare pe internet s-ar putea să aveți parte de o surpriză destul de plăcută…

 

Pe Evivo.ro am găsit o colecție impresionantă de lavoare de baie cu design impresionant, premium pentru o baie modernă. Formele variate, volumele indite și materiale ce îți garantează o viață îndelungată a lavoarului sunt doar câteva dintre motivele ce ne-au convins să vă prezentăm colecția de lavoare Spatio.

 

Din schița designerului direct la tine în baie

 

 

Lavoarele din colecția Spatio se nasc din viziunea designerilor și combină cu inteligență forme și volume moderne pentru un produs final nu doar atrăgător din punct de vedere estetic ci și extrem de practic și gândit pentru funcționalitate în orice baie.

 

Lavoar de baie Olimpia, in forma de barca
Lavoar de baie Olimpia, poate fi achiziționat de aici →
Pentru că fiecare baie și fiecare dorință de amenajare a ei este diferită, lavoarele Spatio se realizează pe comandă pentru a oferi o estetica unica, indiferent dacă acestea se montează pe blat, încastrate total sau parțial ori se prind pe perete. De asemenea, designerii țin cont și de modul în care bateria sanitară se va monta: pe perete, pe blat ori direct pe lavoar. Astfel, fiecare particularitate a băii este luat în considerare pentru ca niciun element de ordin estetic și funcțional să nu aibă de suferit.

 

lavoare de baie Kira, rotund cu design proeminent linear
Lavoare de bai Kira, se poate achiziționat de aici →

 

Marmură compozit pentru 10 ani garanție

 

După cum bine știți, design-ul nu este totul, calitatea și durata în timp a materialelor este esențială în alegerea unei chiuvete pentru baie. Toate lavoarele din colecția Spatio sunt realizate din MINERALICAST®, unul dintre cele mai fiabile materiale compozite de pe piață, natural și cu caracteristici unice. El nu este responsabil numai pentru albul pur al lavoarelor, dar și pentru rezistența sporită la șocuri, raze ultraviolete și zgârieturi.

 

Lavoar dublu Talida, poate fi achiziționat de aici →
MINERALICAST® are ca și componentă principală pudra de marmură dolomită (96% calciu carbonat de magneziu – CaMg (CO3)2). Pulberea este produsă prin dezintegrarea și purificarea marmurei dolomitice, o rocă metamorfică formată acum peste 500 de milioane de ani.

 

Lavoar de baie Lori
Lavoar de baie Lori, poate fi achiziționat de aici →
În timpul procesului de producție, marmura dolomită sub formă de pudră este amestecată cu rășină, creând astfel un compozit extrem de puternic, unic – MINERALICAST®. Finalul procesului de producție constă în turnarea materialului compozit în forme și acoperirea lui cu rășină acrilică pentru a obține o suprafață lucioasă, albă și ultra-igienică.

 

Lavoare de baie Duet, pot fi achiziționate de aici →

 

Datorită acestui material inovator, a atenției pentru detaliu și a funcționalității design-ului, aceste lavoare nu se produc în serie, ele sunt disponibile numai la comandă și fiecare are o garanție de 10 ani.

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful