Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
garsoniera de 49 m² cu dormitor amenajat in hol

Garsonieră de 49 m² cu dormitor amenajat în hol

Amenajarea spațiilor mici, în special a garsonierelor, este problematică în primul rând din cauza găsiri unei soluții de divizare a zone de zi de cea de seară. Cum a reușit proprietarul acestei garsoniere de 49 m² din Suedia să rezolve această problemă, aflați în articolul de mai jos.
garsoniera de 49 m² cu dormitor amenajat in hol

În bucătărie amenajarea s-a concentrat pe piese de mobilier albe. Ele sporesc senzația de spațiu iar în contrast cu hota, plita și accesoriile de bucătărie în negru creează un joc dinamic al contrastelor.
Dacă, în schimb, vă doriți unitate cromatică în bucătărie, o idee este de a combina nuanța mânerelor de la mobilă cu bateriile și electrocasnicele. Aceste mânere de mobilă se potrivesc pentru variate stiluri de amenajare

 

 

 

Din bucătărie, ajungem în hol, unde, surpriză, a fost amenajat dormitorul. Această soluție ingenioasă a putut fi aplicată în acest interior datorită spațiului generos de la intrare. Cu ajutorul unui perete despărțitor, 140 cm din hol au fost separați iar în nișa astfel creată încape perfect un pat de două persoane.

 

 

Jocul alb-negru al finisajelor și accesoriilor continuă și în zona de seară prin gresia neagră de la intrare și cuvertura cu motive geometrice de pe pat.

 

dormitor pe hol in garsoniera
Singurul element ce aduce aminte de faptul că dormitorul a fost inițial holul de la intrare este tabloul electric. Soluția de a îl integra cât mai bine în ambient a fost de a îl închide într-un dulăpior din pal alb.

 

 

Pentru că patul a fost scos din zona de zi, amenajarea din living a permis introducerea unei colțar spațios. De asemenea, în această parte a casei, combinația de alb și negru este înlocuită de accentele vesele de culoare și motivele geometrice jucăușe din accesorii și obiectele de decor.

 

 

 

Cu un hol restrâns ca dimensiuni, dar cu un living generos, spațiile de depozitare au fost aduse în camera de zi sub forma unui dulap din lemn alb. Acesta se mulează și se armonizează perfect cu pereții în aceeași nuanță.

 

 

În baie, amenajarea reia jocul de șah în alb și negru, iar dulapul ce funcționează și ca blat pentru lavoar, oferă spațiu suficient pentru depozitarea accesoriilor de baie.

 

 

baie in alb si negru

 

 

plan de amenajare garsoniera cu pat in hol

Foto: Andres Bergsted  Via: Entrance 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful