Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
eleganta-in-tonuri-de-gri-intr-o-casa-construita-in-1650

Eleganță în tonuri de gri într-o casă construită în 1650

eleganta in tonuri de gri intr-o casa construita in 1650
”Ne-am dorit o amenajare care să respecte detaliile arhitecturale vechi, dar și un decor elegant, contemporan cu elegante accente clasice”. Aceasta a fost premisa de la care au pornit recondiționarea și reamenajarea proprietarii acestei case construită în 1650 în Cotswolds, Marea Britanie. Mai multe detalii despre proiectul lor de decor descoperiți mai jos.

Griul a fost culoarea centrală a amenajării, iar diferitele ei tonuri stau pe pereții și piesele de mobilier din întreaga casă. În living, totul a fost aranjat în așa fel încă oricine intră să privească focul din șemineu.
Accesorii și obiecte de decor, moderne ori clasice precum în această casă găsiți aici. 
sufragerie in gri si alb
În sufragerie și bucătărie, eleganța stilului clasic face loc unei interpretări moderne a genului rustic englez. Dulapul alb din sufragerie este perfect pentru depozitarea farfuriilor, cănilor și paharelor necesare la masă, iar contrastul dintre el și lambriurile în gri închis este de impact și pun piesa de mobilier vintage în valoare.

 

bucatarie rustica in alb si blat negru
Bucătăria este în una dintre cele mai mici și scunde camere din casă, de aceea, pentru acces facil la spațiile de depozitare s-a amenajat o insulă ce funcționează și ca blat de lucru, dar și loc de luat masa.

 

 

În dormitor întregul decor a plecat de la fereastră cu menouri. Tapetul, draperia, pernele și cuvertura au fost alese special pentru a se completa cu vechea fereastră restaurată.
Este o soluție inteligentă să legi întreaga amenajare plecând de la un obiect central. În dormitor acesta poate fi o piesă de mobilier, tapetul ori un accesoriu. Nu uitați, în această cameră, lenjeria de pat face și desface întregul decor. Puteți alege modelul perfect din aceste lenjerii de pat.

 

 

baterie de cada cu fixare in podea si cada freestanding
Baia de lângă dormitorul matrimonial este camera noastră preferată din această casă. Lipsa elementelor decorative, design-ul simplu, impresionanta cadă și bateriile cu prindere în podea și finisaj cromat sunt elemente ce aduc un farmec aparte acestui spațiu de relaxare.

 

 

Paleta cromatică în tonuri de gri și alb se continuă în dormitoarele oaspeților, în baia de la parter și în camera copiilor de la mansardă.
baie in alb si gri

 

camera de copii la mansarda

Foto: Davide Lovatti Via: Ideal Home 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful