culori tari si perete vegetal intr-un apartament modern din Budapesta

 

Pereții, podeaua și toate piesele de mobilier mari din acest apartament sunt în alb imaculat, însă accentele tari și vesele de culoare din accesorii și mobilierul mic animă amenajarea și aduc un aer modern decorului. Ce alte surprize și idei ne rezervă acest apartament, vedeți mai jos.

 

perete vegetal in living

 

Poate că cea mai îndrăzneață parte a amenajării realizată de designerii de la Margeza Design Studio este acest perete vegetal. Verdele plantelor vii se potrivește perfect pe albul peretelui și se armonizează într-un decor vesel cu accentele de portocaliu și albastru.

 

 

Apartamentul se întinde pe două niveluri și are o suprafață de 110 m² iar bucătăria, scara, canapeaua din fața geamului, chiar și covorul au fost realizate pe comandă, special pentru decorul acestui interior.

 

 

În living portocaliul este culoarea ce aduce dinamism iar picăturile de albastru și verde completează armonios schema cromatică de pe fundalul alb.

 

Pe lângă accentele tari de culoare, designerii s-au jucat cu materiale precum plasticul, metalul și sticla în volume surprinzătoare ce dau amenajării aerul modern și minimalist.

 

 

În baia de la primul nivel, portocaliul lasă loc roșului intens, iar lavoarul în formă de lacrimă contrastează cu liniile drepte din amenajare. Indiferent de stilul de amenajare pe care îl căutați în propria baie, aceste lavoare de baie vă pot ajută să recreați un contrast vizual la fel de puternic.

 

radiator rosu in baie alba

 

scaune rosi in bucatarie alba

 

La fel ca în baie, roșul este culoare principală și în bucătărie. Surprinzător este modul în care blatul acoperă toate corpurile de bucătărie dând impresia unei insule unitare. Două idei de furat, pentru o amenajare unitară și minimalistă în bucătărie sunt capacul ce acoperă chiuveta și hota îngustă de lângă plita electrică.

 

bucatarie alba, minimalista, moderna

 

 

În dormitor dulapul este aproape invizibil datorită nuanței imaculate de alb folosită atât pentru piesa de mobilier cât și pentru pereți.

 

dormitor alb cu dulap alb

 

 

scara alba cu locuri de depozitare

 

La mansardă, dormitorul matrimonial împarte același spațiu cu baia. Nu există niciun perete despărțitor iar amenajarea modernă în alb se continuă alături de și mai puține accente de culoare.

 

dormitor alb si baie deschisa

 

baie in dormitor

 

Când spațiul vă permite, o cabină de duș și o cadă în baie se pot dovedi foarte practice. Una vă este la îndemână dimineața când sunteți pe fugă, iar seara vă puteți relaxa în cadă. Dacă, atunci când vine vorba de alegerea căzii, aveți la dispoziție doar câteva variante de dimensiuni, pentru duș puteți găsi cădițe de duș în variate forme și mărimi.

 

baie cu cada si cabina de dus

 

usa cu cant rosu

Foto: Áron Erdőháti Via: Adorable Home 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful