Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Reinterpretare clasica cu accente moderne intr-o casa din 1930

Reinterpretare clasică cu accente moderne într-o casă din 1930

Reinterpretare clasica cu accente moderne intr-o casa din 1930
Încă de la construcția ei, în 1930 și în afară de o mică renovare în anii ’70, această casă din Sussex, Marea Britanie, nu a mai fost aranjată. Cu toate acestea, proprietarii s-au îndrăgostit de împrejurimile ei, de tavanul înalt și de personalitatea clădirii și au hotărât să o achiziționeze și să o transforme în casa la care au visat, dar și în locul perfect în care să își petreacă copilăria fetița lor.

Majoritatea pieselor de mobilier au fost cumpărate de la târgurile de antichități sau din magazinele second hand. Decizia a venit pentru a economisii bani, dar și din cauză că stilul clasic cu accente moderne era destul de greu de realizat cu piesele de mobilier disponibile în magazinele din regiune.
Livingul și zona de luat masa au fost amenajate în aceeași cameră, la parter, iar ușile glisante au făcut posibilă comunicarea zonei de zi cu grădina, pentru a crește impresia de spațiu pe timpul verii.

 

living clasic
Paleta neutră de culori, cu accente delicate de crem și roz prăfuit contribuie din plin la atmosfera clasică de la interior, dar și la senzația de spațiu.
În dormitorul matrimonial, patul în stil clasic francez este piesa centrală, completată grațios de mici accesorii și obiecte de decor elegante.
dormitor cu tapet in dungi
 Comodele au fost folosite atât în dormitorul matrimonial, cât și în camere fetiței pentru a adăuga spațiu de depozitare în camerele destul de restrânse ca și suprafață. O soluție practică pe care o puteți implementa atât în dormitor cât și în living cu aceste comode spațioase.
De asemenea, cuiere pentru hol, desigur cu ornamente, pentru a completa decorul clasic, au fost folosite pentru a depozita practic și estetic, bijuterii, eșarfe și piese mici de îmbrăcăminte.
dormitor crem clasic
dormitor cu tapet cu frunze colorate
În decorul dormitorului de oaspeți a fost folosit un tapet cu flori ce aduce gingășie decorului, iar patul a fost amplasat la fereastră, pentru a atrage ochiul la priveliștea de afară și a diminua senzația de înghesuială din cameră.
camera de fata cu fluturi
Camera fetiței a fost decorată în aceleași tonuri de culoare ca restul interiorului, numai că ceva mai tari, iar pereții au fost înveseliți de fluturași, la solicitarea expres a fetei.
Atât în baie, cât și în bucătărie, stilul clasic a fost păstrat cu doar câteva accente, precum mozaicul de la cadă și scaunele din bucătărie, în timp ce finisajele moderne și piesele de mobilier în linii drepte au câștigat datorită ușurinței de întreținere.
bucatarie alba cu accente clasice
Bucătăria este cea mai spațioasă cameră din casă, pentru că este locul în care familia își petrece cel mai mult timp împreună. Pentru a putea obține spațiul necesar, au fost dărâmate la începutul renovării, un coridor strâmt, baia de serviciu și o parte din living.
Foto: James French Via: Ideal Home 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?