Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
mic-ghid-de-alegere-accesoriilor-pentru-baie

Mic ghid de alegere a accesoriilor pentru baie

Mic ghid de alegere a accesoriilor pentru baie
Enjoy este o serie completă de accesorii colorate pentru baie. Se poate achiziționa de aici →
De cele mai multe ori, când se începe procesul de amenajare al băii, avem tendința să ne concentrăm atenția spre obiectele mari, mobilier, cadă, etc., trecând astfel cu vederea peste accesorii și detalii ce definesc și completează stilul și decorul băii.
Suporturi pentru prosoape, savoniere sau dispensere de săpun, suporturi pentru hârtia igienică, pentru periuțele de dinți, pot fi detalii ce apar mai târziu în planul de amenajare, însă ele este sunt esențiale într-o baie funcțională și plăcută din punct de vedere estetic.

Măsoară, calculează și implementează

Câte persoane folosesc baia? Am nevoie de prosoape de mână, mari, halate de baie? Care este nuanța de bază a bateriilor din baie? Acestea sunt primele întrebări pe care trebuie să ți le pui când alegi accesorii pentru baie. Abia apoi este timpul să măsori și să calculezi exact locul unde vrei să le așezi pentru ca ele să își servească scopul cât mai bine.
Nu cumpăra accesorii înainte de ați planifica și măsura exact tipul și numărul de accesorii de care ai nevoie. Spre exemplu, în funcție de tipul de prosoape pe care el folosești alegi modelul și numărul de suporturi de care ai nevoie. Pentru halate poți folosi cuiere.
rafturi si suporturi pentru dus
Rafturi și etajere pentru baie găsiți aici →
Nu uita nici de rafturi și etajere pentru duș și cadă. Este neplăcut ca într-o baie nou amenajată gelul de duș, șamponul, etc. să stea neglijent pe marginea căzii sau pe podea în cabina de duș.
Pe lângă partea funcțională, nici prea multe, nici prea puține suporturi, trebuie să te concentrezi și pe partea estetică. Alege aceste suporturi în aceeași nuanță ca și bateriile, dar și în același stil. Dacă baia ta are accente retro, accesoriile moderne nu vor da bine deloc, premisa este valabilă și viceversa.
Suport retro pentru prosop
Suport pentru prosop Rebecca. Întreaga gamă de accesorii poate fi achiziționată de aici →
Indiferent de stilul de amenajare, cel mai importat lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este ca stilul accesoriilor să fie în armonie cu al bateriilor și stilul de amenajare al băii. În această discuție intră și suportul pentru peria de WC, dar și suportul pentru hârtia igienică.

Un strop de culoare

accesorii de bai moderne si colorate
Mobi și Walli sunt două colecții moderne și colorate perfecte pentru o baie cu accente vesele. Se pot achiziționa de aici →
Dacă în ceea ce privește accesoriile metalice, îți recomandăm să nu te îndepărtezi de stilul și culoare inițială din amenajare, când vine vorba despre savonieră, suporturi pentru periuțe de dinții și ale accesorii ce, în general vor sta pe și lângă lavoar, chiar te încurajăm să le alegi în tonuri complementari, vesele și îndrăznețe.
accesorii retro pentru baie
Set Retro de accesorii pentru baie. Setul complet este disponibil aici →
Desigur, dacă, spre exemplu, baia ta este în stil retro, probabil că cea mai bună idee este să achiziționezi un set complet de accesorii pentru baie retro. Însă, într-o baie modernă, minimală, eclectică, poți alege seturi de accesorii pentru bai care să păstreze linia amenajării, dar care să aducă un strop de culoare amenajării.
accesorii de baie rosii
Set de accesorii pentru baie BIU, se poate achiziționa de aici →
De asemenea, într-o baie în tonuri neutre, monocromatică sau minimală, se potrivesc foarte bine accesoriile în lemn, ceramică albă sau gri, iar într-o baie albă, imaculată, orice culoare poate aduce un aer proaspăt pe când accesoriile negre vor da o tentă elegantă interiorului.
accesorii pentru baie negre
Set de accesorii pentru baie Afra. Se poate achiziționa de aici →

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?