amenajare-glamuroasa-intr-o-garsoniera-din-new-york

Amenajare glamuroasă într-o garsonieră din New York

Amenajare glamuroasa intr-o garsoniera din New York

 

Consultanta în frumusețe și make-up, Deepica Mutyala, a apelat la designerii de interior de la Home Polish pentru o reamenajare a garsonierei ei înghesuite din New York. Cum au reușit aceștia să transforme spațiul în unul feminin, plin de glam, dar luminos și confortabil în același timp, află din cele ce urmează.

 

dulap pentru depozitare si perete despartitor intr-o garsoniera

 

Întregul proiect a pornit de la o pânză goală, garsoniera nu avea nicio piesă de mobilier. Abordarea s-a concentrat pe deviza”less is more”, iar fiecare obiect ce a fost introdus la interior a fost ales nu doar pentru valoarea lui funcțională, dar și pentru valoarea lui estetică.

 

Unitatea cromatică a spațiului a venit din accesoriile și piesele mici de mobilier din metal auriu sau cromat. Ele aduc și eleganța și atmosfera spectaculoasă de la interior. În cazul în care nu găsiți astfel de piese de mobilier, puteți să vopsiți orice metal în nuanța pe care o căutați. Vopsele pentru metal, lemn sau chiar piatră găsiți aici. 

 

oglinda cu rame din oglinda

 

Piesele metalice și accesoriile nu au fost folosite numai pentru valoarea lor estetică, ele reflectă lumina, și alături de oglindă și măsuța de cafea transparentă, permit acesteia să ajungă în fiecare colț al camerei.

 

Atunci când vă este imposibil să găsiți mobilierul cu funcțiile pe care le doriți ori în dimensiunile necesare pentru spațiul de care dispuneți, aveți tot timpul opțiunea de a crea de la zero aceste piese. Accesorii de mobilier și feronerie găsiți aici, iar dacă proiectul vă depășește capacitățile tehnice, puteți oricând apela la un meșter ce realizează la comandă ceea ce vă doriți.

 
 

 

Pânza în roz prăfuit a baldachinului împarte vizual dormitorul de living, dar și de birou, pentru a crea intimitate, în timp ce permite restul garsonierei să beneficieze de lumina naturală de la fereastră.

 

dormitor separat de perdea in garsoniera

 

Semnul din neon de pe perete, ”Be Bold” este motto-ul proprietarei, ea a insistat ca acesta să fie prezent în casă, cât mai vizibil dimineața pentru a-i reamintii cum trebuie să înceapă fiecare zi.

 

dormitor in roz in garsoniera

 

Biroul ”Bold” finisat în oglindă și scaunul din cupru, au fost alese tot de proprietară și așezate aici pentru a masca unitatea de aer condiționat de la geam.

 

birou din oglinda si scaun din cupru

 

Ușile de la dulapurile superioare din bucătărie au fost schimbate cu unele transparente pentru a nu încărca vizual spațiul cu nuanța închisă de lemn folosită inițial și păstrată în partea de jos.

 

bucatarie cu usi transparente

 

Pe hol, accentele metalice continuă, iar oglinda deschide și luminează spațiul destul de restrâns de la intrare.

 

idee de amenajare hol mic

Foto: Genevieve Garruppo Via: Home Polish 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful