rustic-britanic-in-culori-indraznete

Rustic britanic și culori îndrăznețe într-o casă nou construită

Bucatarie rustica in albastru deschis

 

Proprietarii acestei case din Marea Britanie erau în căutarea unui case care să se asemene cu stilul de amenajare colonial, New England. Însă este greu să găsești arhitectura americană într-un sat din Marea Britanie, așa că, atunci când un prieten le-a spus că are de vânzare un teren nu au stat pe gânduri, l-au achiziționat și au construit de la zero casa la care au visat mereu. Prin ce au trecut și care este rezultatul final vedem mai jos.

 

 

În bucătărie piesele de mobilier rustice aduc farmecul perioadei coloniale, iar paleta de culori neutră cu accente pastelate înveselește spațiul. Îndrăzneala de a alege mobilierul de bucătărie în albastru a meritat – întreaga cameră te face să zâmbești iar culorile sunt perfecte pentru zilele mohorâte din Anglia.

 

De asemenea, motivele florare din zona de luat masa și mobilierul tradițional contribuie și ele din plin la atmosfera veselă, primăvăratică și rustică a bucătăriei.

 

 

Fiind nou construită, casă este foarte bine izolată, iar sistemul centralizat de încălzire este ecologic. Panourile solare sunt așezate deasupra garajului iar parterul are încălzirea prin pardoseală.

 

În living există o sobă pe lemne pentru zilele reci de iarnă iar tonurile neutre de culoare din această cameră aduc un aer clasic și temperat, un contrast puternic între camera de zi și bucătărie. În plus, piesele de mobilier de aici, dar și din sufragerie se joacă un pic cu influențele vintage.

 

 

În dormitor, culoare revine și accentele de galben ce s-au regăsit subtil până acum prin casă, explodează aici și aduc senzația de vară, indiferent de anotimp.

 

Mobilierul continuă tema clasică cu influențe vintage din restul amenajării. Astfel de piese de mobilier pentru dormitor puteți găsi aici. De asemenea, nu uitați cât de importantă este salteaua atunci când cumpărați patul. Puteți arunca un ochi și pe aceste opțiuni de saltele cu arcuri.

 

 

În baia ce comunică cu dormitorul matrimonial, stilul vintage este elementul central iar verdele fistic și rozul prăfuit aduc culoarea ce îți pune zâmbetul pe buze.

 

 

Stilul colonial se resimte însă din nou în cea de-a doua baie, unde cada pe picioare și bateria cu fixare în podea se combină elegant cu podeaua din mozaic și tonurile de albastru deschis.

 

 

 

La exterior casa are o terasă specifică stilului colonial, un balcon spațios la dormitor și ferestre tradiționale, mari, ce permit luminii naturale să pătrundă în fiecare colț.

 
Foto: Polly Eltes Via: Ideal Home 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful