Gonzalo și soția lui sunt originari din Peru, însă ajung în Madrid destul de des pentru a își vedea familia. După ce au căutat mai bine de cinci ani locuința perfectă, au găsit acest apartament aflat într-o clădire veche din centrul Madridului.

 

Plante de interior și culori elegante într-un apartament din Madrid

 

 S-au îndrăgostit de lumina naturală ce pătrunde la interior și i-au cerut designerului Ana Mateos de Assas o amenajare confortabilă, funcțională, modernă și simplă, dar care să îi facă să se simtă acasă de fiecare dată când ajung în Spania.  Ce le-a oferit designerul? Haideți să descoperim împreună.

 

canapea albastra in living

 

Florile de apartament și plantele de interior au fost alese cu grijă, ele fac parte din amenajare și aduc un aer proaspăt interiorului decorat în tonuri naturale de culoare cu accente elegante și vesele de albastru și galben. Când proprietarii nu sunt în Madrid, apartamentul este închiriat pe perioade scurte de timp, iar chiriașii se ocupă de îngrijirea plantelor.

 

semineu in stil clasic

 

Pentru că spațiul era relativ restrâns, designerul de interior a spart pereții pentru a integra într-o singură cameră livingul, sufrageria, biroul și bucătăria. Șemineul nu exista în decorul inițial al apartamentului, însă proprietarii au simțit nevoie de o atingere clasică, care să aducă căldură și un farmec aparte la interior.

 

Un alt element inedit, păstrat de această dată din vechea amenajare, este stâlpul de fier din mijlocul camerei de zi. Este singurul element industrial a amenajării și oferă un contrast puternic cu decorul elegant și feminin al camerei.

 

 

Podeaua din stejar aduce căldură interiorului și este în armonie cu textilele naturale din casă. Ea oferă și o pânză perfectă pentru jocul de tonuri elegante de culoare creat de designer în amenajarea modernă a apartamentului.

 

O astfel de amenajare poate fi recreată cu ușurință în apartamentele de la noi. Vă trebuie doar un pic de atenție la paleta cromatică folosită și răbdare în găsirea pieselor de mobilier perfecte. Finisaje și elemente de decor la un preț accesibil găsiți aici. 

 

 

bucatarie simpla si moderna

 

Bucătăria este spațiul ce a fost amenajat în linii moderne. Fără accente de culoare, într-o amenajare ușor minimalistă, ea se armonizează cu decorul livingului și sufrageriei însă nu îi răpește din frumusețe.

 

dormitor in culori de toamna

 

Pentru dormitor s-a păstrat aceeași paletă elegantă de tonuri naturale și tomnatice de culoare, ce aduc căldură și o atmosferă intimă, perfectă pentru relaxare.

 

 

 

 

 

Designerul de interior Ana Mateos de Assas, de la studioul de design Home Select, responsabilă cu decorul și amenajarea acestui frumos apartament.

 
Foto: El Mueble 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful