Lămpi cu senzor de mișcare pentru exterior - design și estetică funcțională

Lămpi cu senzor de mișcare pentru exterior – design și estetică funcțională

Indiferent dacă vorbim de o casă la țară sau de o locuință ultra-modernă, siguranța și confortul ar trebui să se facă simțite încă din momentul în care intri în curte. Cui nu i-ar plăcea ca, din momentul în care ajunge seara cu mașina ori cu brațele încărcate de cumpărături, lumina din curte și grădină să se aprindă automat, fără întrerupătoare și fără bâjbâieli prin întuneric.
Lămpi cu senzor de mișcare pentru exterior - design și estetică funcțională
Soluția este simplă și ne stă la îndemână, este vorba de corpurile de iluminat și lămpile de exterior cu senzor de mișcare. Pe piață există sute de modele, la prețuri variate și cu opțiuni multiple, însă dacă vreți să investiți în aceste produse, trebuie să vă gândiți și la design, nu doar la funcționalitate.
De aceea, am căutat pentru voi câteva modele cu adevărat inedite, nu doar din punct de vedere estetic, ci și al economiei la factură și al rezistenței materialelor.

Număr de casă iluminat

Lampă LED cu senzor de mișcare și număr de casă
Lampă LED cu senzor de mișcare și număr de casă – se poate achiziționa de aici →
Nu doar că lumina se aprinde instantaneu când intri în raza senzorului de 180°, dar numărul casei este vizibil noaptea. O soluție simplă, cu un efect puternic și design modern, atrăgător.
În plus, masca ornamentală este din oțel inoxidabil, atât senzorul de mișcare cât și abajurul sunt realizate din policarbonat rezistent la impact, deci le va fi destul de greu copiilor să spargă sau să strice corpul de iluminat.
Lampă LED cu senzor de mișcare și număr de casă iluminat
Lampă LED cu senzor de mișcare și număr de casă iluminat – se poate achiziționa de aici →
Pe lângă materiale și design, vă recomăndă să fiți atenți și la consumul de energie al acestor lămpi de exterior. Spre exemplu, lampa din imaginea de mai sus are un consum de numai 9 W, iar durata de viață a LED-urilor este de 30 ani  la o funcționare de 4,5 ore zi.
Aplică de perete pentru exterior cu senzor de mișcare și număr de casă iluminat
Aplică de perete pentru exterior cu senzor de mișcare și număr de casă iluminat – se poate achiziționa de aici →

Reglaje multiple, siguranță și senzor ascuns pentru estetică funcțională

Lampă LED, design modern, cu senzor de mișcare, pentru exterior
Lampă LED, design modern, cu senzor de mișcare, pentru exterior – se poate achiziționa de aici →
O aplică de perete cu senzor de mișcare pentru exterior trebuie să vă permită să reglați cu ușurință timpul de aprindere, gradul și modul de iluminare, setarea crepuscularității, unghiul de detecție, precum și limitarea zonei de detecție sau pivotarea detectorului de mișcare.
Proiectoare LED cu senzor de mișcare pentru exterior
Proiectoare LED cu senzor de mișcare pentru exterior – se pot achiziționa de aici →
Căutați și o soluție practică de protecție a casei? Proiectoarele LED cu senzor de mișcare pentru exterior vă oferă un plus de siguranță prin alarmarea luminoasă declanșată la orice mișcare. Cu toate acestea, ele nu se vor aprinde la trecerea unei pisici datorită reglajelor speciale de detecție.
Lampă de exterior LED IHF cu senzor mișcare ascuns
Lampă de exterior LED IHF cu senzor mișcare ascuns – se poate achiziționa de aici →
Unul dintre cele mai mari inconveniente ale lămpilor cu senzor de mișcare este chiar senzorul. Vizibilitatea lui poate afecta întregul design al exteriorului casei, în special la clădirile moderne. Dacă sunteți în căutarea perfecțiunii și sunteți atenți la cel mai mic detaliu atunci când vine vorba de design, vă recomandăm lămpile cu senzor de mișcare ascuns din imaginea de mai sus.

Eficiență energetică și design clasic, rustic sau retro

Lampă solară LED, cu senzor de mișcare, pentru exterior
Lampă solară LED, cu senzor de mișcare, pentru exterior – se poate achiziționa de aici →
Lămpile solare LED cu senzor de mișcare pentru exterior, nu vă aduc numai beneficiile menționate mai sus, dar și un grad ridicat de economie. Ele nu necesită racordarea la rețeaua electrică pentru că încărcarea se realizează prin panou solar și baterie reîncărcabilă.
lampa de exterior cu senzor de miscare - design clasic
Și pentru că nu toți suntem fani ai stilurilor de amenajare moderne ori minimaliste, aici găsiți și lămpi de exterior cu senzor de mișcare potrivite pentru casele clasice, rustice ori retro.
Și ele, ca de altfel toate corpurile de iluminat pe care vi le-am prezentat în acest articol, sunt produse în Germania din materiale de cea mai înaltă calitate și vin cu o garanție de până la 5 ani.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful