Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Un duplex modern și boem amenajat în totalitate de un tânăr cuplu
Louise și Johan au renovat, amenajat și decorat singuri acest apartament pe două niveluri cu o suprafață de 90 m² din Frederiksberg, Danemarca. Deși totul a durat un an și jumătate rezultatul este plin de personalitate. Lipsa pieselor de mobilier și a accesoriilor inutile, dar și mixul de stiluri, industrial, nordic și rustic, toate aduc un farmec boem și tineresc duplexului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: iBoligen

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?