rafinament-estetic-functionalitate-si

Rafinament estetic, funcționalitate și igienă în bucătărie

Stanley Kubrick, renumit regizor american, nominalizat în repetate rânduri la premiul Oscar, dar și câștigător al acestuia la secțiunea regie, spunea despre inovație: “A inova înseamnă să avansezi fără a abandona trecutul.”
Via: Dream Home
Acest dicton se potrivește perfect echipei de dezvoltare a conceptelor de design Schock, care printr-o adaptare subtilă la solicitările bucătăriei contemporane au lansat noua gamă de chiuvete de bucătărie CRISTADUR®, ce nu se conformează tendințelor impuse, ci le impune pe cele ale echipei de creație pentru a reinventare conceptele uzuale de design în bucătărie.
Chiuvetele Wembley D-100 si D-150 exprimă această filosofie prin design-ul ce îmbină generozitatea dimensiunilor cu fluiditatea contururilor rotunjite și catifelarea suprafețelor CRISTADUR®, disponibile în zece tonuri de culoare. 

Chiuvetele Wembley D-100 și D-150 sunt disponibile aici→

 Funcționalitate cu răsfăț estetic

Chiuveta granit Schock Wembley D-100 are un element de design complet inovator care conferă eleganță sporită. Este vorba de preaplinul care se conformează tendinței curbate a cuvei și care este confecționat din inox de cea mai buna calitate. 

În plus, opțiunea de montare reversibilă va permite adaptarea personalizată la solicitările de spațiu, în timp ce soluții de montare sub blat, deasupra blatului și la același nivel cu blatul oferă soluții diverse pentru efecte vizuale remarcabile. Dimensiunile chiuvetei permit montarea unui dulap de 50 cm. 

 

În plus, Chiuveta granit Schock Wembley D-150 cu dimensiunile generoase ale cuvei principale vă asigură liniște sufletească, chiar și atunci când solicitările sunt mari – în cazul unei petreceri cu numeroși invitați, de exemplu. În același timp, cuva secundară, de adâncime și dimensiuni mai reduse vă permite spălarea și scurgerea legumelor și fructelor, prin posibilitatea de adaptare opțională a setului de recipiente din plastic. Acesta este perfect adaptat dimensiunilor și formei cuvei, pentru unitate la nivel vizual.

 

Igienice și sigure pentru familie, dar și adaptabile

Ambele modele au sistemul ProHygienic integrat în material. Acesta nu permite bacteriilor dăunătoare să se depună pe suprafața chiuvetei. Și pentru că accesoriile suplimentare facilitează sarcinile în jurul chiuvetei, aveți opțiunea de a completa look-ul acestor chiuvete cu tocătorul din lemn ce se armonizează designului prin linii curbe armonioase și finețea materialului de producție.

 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful