MicroApart 20/30 de la 20 m² la 30 m² cu ajutorul mobilierului modular

MicroApart 20/30 de la 20 m² la 30 m² cu ajutorul mobilierului modular

MicroApart 20/30 de la 20 m² la 30 m² cu ajutorul mobilierului modular
 MicroApart 20/30 este un nou concept arhitectural inovator prezentat la târgul comercial BAU 2017 ce a fost proiectat de Häfele în parteneriat cu arhitectul Dr. KristaBlassy şi Carsten Fischer.

 

Conceptul permite dezvoltatorilor imobiliari să creeze şi să furnizeze soluţii rezidenţiale atractive, flexibile, în mod rapid şi eficient. „MicroApart 20/30” este un apartament mic care oferă cele mai bune condiţii de viaţă pentru orice buget și este scalabil de la 20 până la 30 m², în funcție de dimensiunea dorită în ceea ce priveşte apartamentul, mobilierul și accesoriile. Aceste apartamente mici costă mai puţin pentru a fi construite, consumă mai puţină energie şi sunt mai uşor de întreţinut. 

 

Micro-apartamentele devin realitate prin soluţii de proiect 360°, inclusiv consultanţă în etapele preliminare şi sprijin activ în timpul etapelor de planificare şi construcţie. Scopul este de a concepe soluţii acum pentru provocările de mâine. Focusul este pe un echilibru între economia de spațiu și calitatea stilului de viață, datorită mobilierului inteligent de depozitare de diferite dimensiuni, proiectat pentru o gamă largă de aplicații. 

Ideile și soluțiile de mobilier modular prezente în acest concept pot fi preluate și adaptate în apartamentele mici ori garsonierele de la noi.

 

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful