highrise-o-abordare-pe-verticala-pentru

HighRise – o abordare pe verticală pentru o bucătărie modernă

 

Dacă îți dorești o bucătărie modernă, contemporană sau minimală ai nevoie de un element care să producă efectul ”wow” pentru oricine intră pentru prima oară în ea. Poți merge pe accente în culori îndrăznețe, accesorii surpinzătoare ori elemente vintage sau retro pentru a contracara liniile simple și paleta de culori monocromată ce caracterizează stilurile mai sus menționate. Cu toate acestea, noi am face o alegere ceva mai curajoasă.

Am atrage toată atenția spre chiuvetă

De ce? Pentru că foarte puțini îndrăznesc să folosească chiuveta de bucătărie ca și elementul de impact al unei amenajări. Desigur, nu orice chiuvetă poate să facă față acestui rol destul de pretențios, însă noi credem că am găsit un stil nou-nouț de chiuvete ce nu au cum să dea greș.
Stilul de design se numește HighRise și este inspirat de clădirile de birouri ultra moderne, ce dau impresia că ating norii. Obiectele realizate în aceast stil sunt caracterizate de volumele surprinzătoare pe verticală, liniile simple și estetică minimalistă concentrată pe impactul vizual.

 

Chiuvetă HighRise – Opal – Poate fi achiziționată de aici. 
Toate aceste elemente de design se regăsesc și în chiuvetele de bucătărie HighRise. Marginile înălțate creează iluzia că ele tâșnesc din blatul de bucătărie și acaparează ochiul pentru un plus de atenție. Și odată ce ți-a atras atenția, chiuveta HighRise continuă să te uimească.

Nu doar frumoasă, ci și foarte practică

Compactă, cu linii bine definite și o textură naturală la atingere, chiuveta de bucătărie HighRise îți pune la dispoziție o cuvă adâncă ce îți aduce un confort aparte în utilizare. Designerii ce au conceput-o au acordat o atenție aparte necesităților de zi cu zi și au ales Magranitul, un material compozit pe bază de granit și cuarț de o duritate excepțională pentru rezultatul final. Acest tip de granit compozit este foarte rezistent la șocurile mecanice și termice. În plus, nu se pătează, este anticalcar și vine tratat cu un strat special antibacterian igienic.

 

Chiuvetă HighRise – Olwin – Poate fi achiziționată de aici. 
Pentru toată această grijă, designerii chiuvetelor de bucătărie HighRise au fost premiați în cadrul evenimentelor de design internaționale precum Red Dot Design Award sau Łódź Design Festival. 
În România sunt disponibile pe piață două modele, Opal și Olwin. Ele nu sunt produse în serie, ci numai la comandă și pot fi realizate în 12 nuanțe diferite de culori.

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful