Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
vasul-wc-fara-margine-care-pastreaza

Vasul WC fără margine, care păstrează curățenia și igiena

Nu știu când ați fost ultima oară să cumpărați un vas WC, dar noi putem să vă recunoaștem că facem asta destul de des. Fie că ne ajutăm prietenii să aleagă ceva economic, fie că ne sfătuim clienții în alegerea design-ului perfect pentru baia pe care o amenajăm împreună, am văzut până acum sute de modele, forme și funcții. Cea mai des întâlnită remarcă, în special la femei, este „aș vrea o toaletă care să se curețe foarte ușor”.

Da, în baie igiena este mereu o problemă și nimic nu poate stimula imaginația mai mult decât reclamele TV pentru produsele chimice de uz casnic, care ne fac pe deplin conștienți de ceea ce se poate ascunde sub marginea vasului de toaletă.
O soluție inovatoare este vasul WC Rimfree® al brandului KOLO. Cu un design ingenios și o tehnologie exclusivă, patentată internațional, vasul WC KOLO Rimfree® este special conceput fără margini interioare, pentru a simplifica curățarea acestuia.
Lipsa canturilor interioare face ca toaleta să nu aibă absolut niciun loc pentru acumularea murdăriei  și a depunerilor de calcar. Toate porțiunile interioare ale ceramicii vasului sunt ușor accesibile, iar curățarea acestuia este extrem de simplă și rapidă.
Dar, de ce tehnologie? Pentru că, pe lângă ceramica ce poate fi ștearsă și igienizată doar cu un detergent neagresiv, în interiorul vasului există un dispozitiv de direcționare a apei, astfel încât curățarea să fie impecabilă prin dinamica apei și fără a stropi în afara vasului de toaletă.
Pe lângă igiena de invidiat, vasele WC Rimfree® au un design minimalist, fără zone inutile de material ceramic, ceea ce îl face potrivit în amenajările moderne ori contemporane.
Iar dacă soluțiile de igienizare inovatoare nu v-au convins, ceramica acestui vas poate fi tratată cu o glazură specială, numită Reflex Kolo. Aceasta are proprietăți de autocurățare – bacteriile nu au aderență pe suprafața ei – un luciu deosebit și se curăță extrem de ușor.
Vasul WC Rimfree® se găsește în rețelele Dedeman, Romstal, dar și în alte magazine de specialitate, iar mai multe detalii despre tehnologia lui puteți vedea în video-ul de mai jos.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?