Chiuvetă de bucătărie neagră? Se poate? Da!

Chiuvetă de bucătărie neagră? Se poate? Da!

În general, atunci când amenajează bucătăria, cei mai mulți dintre noi evită două direcții de decor – o bucătărie all white și accesoriile negre. Prima este ușor de înteles, mai ales pentru familiile cu copii, însă accesoriile precum electrocasnicele, detaliile de finisaj sau chiuveta neagră de bucătărie sunt o alegere îndrăzneață, elegantă și cu foarte mare impact vizual. 

Chiuvetă de bucătărie neagră? Se poate? Da!
Chiuvetă de bucătărie neagră, Olwin, poate fi achiziționată de aici. 

Dacă ne gândim la electrocasnice și finisajele în negru ele vor veni, de cele mai multe ori, cu un aspect glossy și suprafețe ultra-moderne, deci e dificil să le integrăm în orice stil de amenajare. Pe de altă parte, o chiuvetă neagră compozit se va potrivi și va aduce stil în orice tip de decor.

 

Chiuvetă de bucătărie neagră, Combo, poate fi achiziționată de aici. 

 

Contraste sofisticate

Indiferent de culoarea blatului, a mobilierului din bucătărie ori a podelei, o chiuvetă neagră va aduce un contrast și un impact puternic vizual și estetic. Dacă alegeți varianta de amenajare de negru pe negru este recomandat ca blatul și mobilierul să fie cu trei sau patru nuanțe mai deschis decât chiuveta pentru a obține un efect impresionant, modern și minimal.
Chiuvetă de bucătărie neagra, Tessa, poate fi achiziționată de aici. 
Chiuvete negre găsiți pe evivo.ro. Modelele de la Marmorin sunt realizate din granit compozit. Acesta nu se pătează și nu este afectat de depunerile de calcar, deci nu trebuie să vă îngrijorați de petele ce, de multe ori, afectează frumusețea negrului. În plus, sunt rezistente la șocuri termice și mecanice, deci nici crăpăturile nu vor putea strica culoarea închisă.
Chiuvetă de bucătărie, Foorn, poate fi achiziționată de aici.
Prețul unei chiuvete de bucătărie din granit pornește de la 594,58 lei și poate ajunge până la 1.266,00 lei, în funcție de materiale, accesorii și dimensiune.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful