Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
cum-iti-poti-vedea-locuinta-reamenajata

Cum îți poți vedea locuința reamenajată în diferite culori înainte de a alege nuanța vopselei?

Cum îți poți vedea locuința reamenajată în diferite culori înainte de a alege nuanța vopselei?

 

Simplu, cu aplicația Mobile App Policolor varianta 2.0, abia lansată de cei de la Policolor, aplicația îți permite să vezi propria cameră redecorată în diverse variante înainte de a cumpăra vopseaua, și, mai ales, înainte de a o aplica pe perete.

Aplicația folosește o tehnologie de ultimă oră pentru a simula culoarea aleasă în jurul obiectelor, ușilor, ferestrelor, păstrând umbrele și luminozitatea pentru a reproduce cât mai bine nuanța aleasă și efectul final. Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi camera pe care vrei să o redecorezi, apoi să îți aleagi din biblioteca de culori una din cele peste 12.000 de nuanțe disponibile. Selectează zona pe care o dorește schimbată, iar simularea este extrem de realistă – își vede camera sau casa în noile culori.
Ea poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone sau tabletă echipate cu Android sau iOS și este disponibilă gratuit în Google Play pentru sistemul de operare Android și în Apple Store pentru echipamentele Apple/IOS.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?