foliile-de-protectie-solara-si

Foliile de protecție solară și antiefracție – confort şi funcţionalitate

Acest model de folie de protecție solară poate fi comandat de aici
Am fost întrebați de curând dacă merită ca geamurile casei să fie tratate cu folii de protecție solară. Împreună cu Axelen, vom răspunde la această întrebare și vom încerca să aflăm care sunt avantajele lor.

Folosite în general pentru clădirile de birou ce au suprafeţe mari de sticlă și care acumuleză o cantitate mare de căldură, foliile de protecție solară sunt acum disponibile și pentru locuințele rezidențiale.
La fel cum, vara, ne protejăm de razele UV ale soarelui cu ajutorul cremelor speciale, tot așa foliile de protecție solară apără casa de aceste raze, dar şi de căldura din timpul verii.

Consum redus de energie și echilibru termic

Vara, răcoarea este menţinută la interior datorită acestor folii, iar energia provenită de la soare este în mare parte respinsă sau reţinută în folie, astfel că, în cameră, se păstrează o temperatură ambientală plăcută.
Foliile de protecție solară au proprietatea de a potenţa efectele sistemelor de aer condiţionat, aerul rece este menținut pentru mai mult timp în interior realizându-se astfel o economie considerabilă la cantitatea de energie electrică consumată. În funcţie de folie, energia solară poate fi redusă cu până la 82%, oferind o mai mare stabilitate a temperaturii din interior.
În plus, foliile de protecție solară vă protejează de razele UV, pe care le filtrează în proporție de până la 99%, reduc consumul de energie și efectul de seră, ajutându-vă astfel să vă protejați sănatatea, dar și să faceți economii la aparatele de aer condiționat.

Intimitate sporită

 Foliile de protecție solară oferă și un plus de intimitate spațiilor, fără a împiedica vizibilitatatea din interior spre exterior, pe timpul zilei, datorită efectului de oglindă. Dacă însă vă doriţi o folie care să vă asigure protecţie solară şi UV, dar în acelaşi timp să fie clară optic şi să aibă un efect de oglindă scăzut, nu este nici o problemă, există şi acest tip de folie.
>Acest model de folie de protecție solară poate fi comandat de aici
Vă recomandăm folia de protecție solară Bruxsafol, datorită raportului favorabil calitate preț, dar și pentru durata de viață de 10 ani și a garanției de 3 ani.
Cât de ușor sunt de aplicat aceste folii puteți vedea în video-ul de mai jos.
În ceea ce privește foliile antiefracție și securizare, acestea oferă protecție împotriva pătrunderilor prin efracție, deoarece măresc rezistența sticlei și rețin cioburile în caz de spargere a acesteia. De asemenea, în caz de incendiu, foliile întârzie propagarea focului. Ele protejează și împotriva razelor UV și există modele de folii care au și protecție solară încorporată.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful