ce-este-tapetul-din-fibra-de-sticla-si

Ce este tapetul din fibră de sticlă și care sunt avantajele lui

Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
Tapetul din fibră de sticlă este un material profesional de decorare a pereţilor, foarte rezistent şi modern. Acest material este compus la propriu din sticlă, mai bine-zis din fire foarte subţiri, obţinute prin topirea sticlei şi care mai apoi sunt ţesute pentru a se obţine rolele de tapet. Utilizarea tapetului din fibră de sticlă reprezintă o variantă ce poate fi egalată cu greu de alte opţiuni.

Recomandarea noastră este tapetul din fibră de sticlă de la Vitrulan deoarece acesta are o multitudine de avantaje funcţionale, care îl fac alegerea perfectă pentru proiecte de birouri, spitale, clinici, grădiniţe, dar şi pentru spaţii rezidenţiale. Este ţesut din fibre subţiri de sticlă, astfel că este un material anorganic și ecologic.
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 

Avantaje tapetului din fibră de sticlă Vitrulan

Este rezistent la soluţiile agresive de curăţare şi dezinfectare care se folosesc în unităţile medicale, în condiţiile folosirii lui alături de vopselele recomandate de producător. Împreună cu acestea din urmă el formează “un sistem” care este lavabil şi care permite spălarea pereţilor cu produse de curăţare puternice, fără a afecta aspectul estetic al peretelui.
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
Fibra de sticlă este un material anorganic care permite pereţilor să respire şi nu dezvoltă mucegai şi ciuperci. Astfel, spaţiul în care acest tapet este utilizat, nu va ameninţa sănătatea persoanelor de la interior. Aceste proprietăţi specifice fac din tapetul din fibră de sticlă cea mai bună alternativă pentru decorarea zonelor cu umiditate excesivă, cum sunt piscinele.
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
Datorită rezistenţei la forţele care apar în interiorul pereţilor, acest tapet previne apariţia vizibilă a crăpăturilor în clădirile noi şi le acoperă pe cele din clădirile vechi. În plus, el conferă peretelui rezistenţă la şocuri – lucru esențial în spațiile cu trafic mare de persoane.
Este lavabil și respectă normele europene de rezistenţă la foc, iar în cazul unui incendiu nu emite nici un fel de gaz toxic.
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
De asemenea, are o durată de viaţă de până la 20 de ani, iar gama de vârf, Systexx Premium are şi garanţie de 30 de ani că îşi păstrează toate proprietăţile şi caracteristicile iniţiale şi poate fi revopsit de până la 10 ori fără a-şi pierde calitățile tehnice.
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
Materialul nu cauzează alergii şi este sigur pentru utilizarea în bucătării rezidenţiale sau comerciale ori în camera copiilor, gama Systexx fiind atestată cu Clasa 1 conform standardului OekoTex (clasă care se aplică şi articolelor pentru bebeluşi).
Pe lângă caracteristicile funcţionale şi tehnice, tapetul de fibră de sticlă, ce se vinde la rolă de 1 m lăţime şi 50 sau 25 m lungime, asigură şi un design plăcut încăperii datorită modelelor variate: cu aspect de ţesătură, cu dungi, “brăduleţ”, tipar geometric, etc. Vitrulan are chiar şi un model de tapet al cărui design a fost realizat de Hadi Teherani.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful