secretele-amenajarii-cu-tapet

Secretele amenajării cu tapet

Tapetul a revenit în forță. Trendul nu este o surpriză având în vedere că tapetul îți oferă cea mai ușoară modalitate de a schimba atmosfera în orice încăpere, iar varietatea extrem de mare de culori, motive și texturi îl face accesibil tuturor stilurilor de amenajare.
Secretele amenajării cu tapet
Cele două modele de tapet poate fi comandat de aici și de aici.
Dacă alegi să amenajezi cu tapet, nu fi timid, îndrăznește și alege motive puternice și curajoase, joacă-te cu texturile și nu te feri de culori. Mai jos ai câteva secrete și sfaturi pentru o amenjare de invidiat, o recomandare pentru cei ce caută rafinamentul în decorul cu tapet, dar și un cod de discount!

Tapetul cere motive și texturi în decorul întregii camere. Motivele nu trebuie să fie identice cu cele de pe tapet, dar trebuie să se potrivească estetic și vizual. Înainte de a face alegerea finală, pune tapetul și restul motivelor de pe textile, accesorii, etc., unele peste altele și vezi daca efectul vizual este cel pe care îl cauți.
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
Tapetul se potriveşte în orice stil de amenajare, dar poate că cel mai bine este pus în evidenţă într-un decor clasic, iar un decor clasic, are nevoie, într-adevăr, de un tapet special. Noi vă recomandăm colecția de tapet TRUSSARDI, disponibilă în exclusivitate în România prin Axelen.
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
Rezultat al colaborării dintre producătorul de tapet Zambaiti Parati și renumitul brand TRUSSARDI, această colecție conține modele elegante, rafinate, cu un design sofisticat și exclusivist.
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 

În cazul în care bugetul nu îți permite sau decorul este deja prea încărcat, poți tapeta doar o parte a unui perete central, o nișă, ori exteriorul unei piese de mobilier. Alege peretele fără uși ori fereste, vopsește restul pereților în culoarea de fundal a tapetului, iar efectul va fi garantat.

Îţi place un model anume de tapet, dar crezi că este prea încărcat? Cumpără doar o rolă din acel model, pune tapetul pe un perete, iar pentru ceilalţi pereţi alege un model de tapet uni sau cu dungi subţiri.

Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
Modelele variate din colecția TRUSSARDI, clasice, geometrice, uni, cu dungi, abstracte și textura tapetului, ce imită tapetul textil, îți permit să îl folosești în living, dormitor sau hol, dar și în spațiile HORECA (hoteluri, restaurante, baruri, cluburi).
Acest model de tapet poate fi comandat de aici. 
În plus, fiecare model de tapet (rolele au 70 de cm lățime și 10 m lungime) este superlavabil și poate fi curățat cu o cârpă moale și apă curată, rezistă la frecare și zgârieturi și respectă normele europene de rezistență la foc. Colecția se află în stoc la depozitul central Axelen din Cluj-Napoca și se livrează prin curier în 24-48 de ore, în limita stocului disponibil.Achiziționează minim 2 role de tapet TRUSSARDI de aici, folosește codul de discount 10jurnaldedesigninterior și vei primi o reducere de 10% din prețul total al rolelor. 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful